Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, ridicat de mascați pentru că nu a respectat restricțiile stării de alertă. Prima reacție a fostei doamne Prigoană: "S-a comis un abuz!"

 Dumba Gabriela
.

Iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu a fost ridicat de mascați, de acasă, pentru că nu ar fi respectat restricțiile impuse de starea de alertă din România. Întors acum cinci zile din Grecia, cântărețul Nikolaos Papadopoulos nu a stat în izolare, așa cum se impunea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Miercuri, 27 mai, în jurul orei 16.00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au identificat un cetățean grec care nu a respectat măsura izolării la adresa de domiciliu din municipiul București, anunță Antena 3.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020 și ca măsură complementară s-a dispus carantinarea instituționalizată în cadrul Sanatoriul Balnear din localitatea Techirghiol. Totodată, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Respectivul este Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu.

Potrivit fostei doamne Prigoană, bărbatul s-a întors recent din Grecia, acolo unde fusese plecat cinci zile, pentru a urma un tratament. La graniță, a declarat că se va duce la București, ca să lase mașina la o adresă și ca să ia o altă mașină către casă, la Constanța, urmând ca acolo să stea în izolare.

Bahmu susține că acest lucru nu ar fi fost înțeles de polițiști și l-au săltat de acasă, „ca pe ultimul infractor”. La sfatul Adrianei Bahmuțeanu, a spus că îi este rău și a fost dus la spital, însă este neclar dacă i s-a făcut sau nu testul pentru COVID-19, informează Spynews.ro.

„Mi se pare că s-a comis un abuz. A fost ridicat de mascați, a fost ridicați de poliție și a fost dus la Techirgiol la spitalul de carantinați fară să i se dea o explicație de ce a fost ridicat de acasă ca ultimul infractor. El s-a întors acum 5 zile din Grecia. S-a dus în Constanța ca să stea în autoizolare în domiciliul lui. Era în casă, în șlapi. Stă omul liniștit în casa lui, aude bubuituri în ușă. A văzut polițiștii care l-au băgat în dubă. El nu vorbește românește și nu știa ce i se întâmplă', a declarat Bahmu, la Antena Stars.

„I-am spus să le zică celor care l-au dus că îi este rău. A venit ambulanța care nu i-au făcut testul de COVID. Dacă are sau nu, habar nu are. Și chair dacă a cerut insistent să i se facă testul și cu plată, i-au spus că doar dacă are simptome. Este o persoană cardiacă. Nu este ușor să te ia din casă mascații și să stai până la 11 noaptea și să te mute în altă parte. Eu cred că l-au sedat și l-au dus înapoi la Techirghiol că altfel nu îmi explic. Mi-a spus că i s-au făcut niște perfuzii la spital, dar habar nu are ce anume', a mai continuat vedeta.

nikolaosnikolaos

Cum se apără Nikolaos Papadopoulos

De cealaltă parte, Nikolaos Papadopoulos susține că nu a declarat niciodată, la vamă, că se va autoizola la București. În Capitală a mers doar ca să lase o mașină, urmând să se izoleze, așa cum cere legea, la locuința lui din Constanța.

Mai mult, cântărețul spune că i s-a dat să semneze un formular, în condițiile în care el nu cunoaște limba română.

„Am venit din Grecia, am trecut de granița de la Giurgiu și acolo o doamnă de la Poliția de Frontieră m-a întrebat unde merg și am spus că la București să las o mașină, apoi iau altă mașină și merg acasă la Constanța. Mi-a dat să semnez un formular, dar eu nu cunosc limba română. Respect legea, dar scuză-mă, nu m-ai găsit pe stradă, m-ai găsit acasă. Dacă astăzi iese testul negativ și nu mă lasă să plec, fac scandal mare. O să pun un avocat să facă reclamație către angajata de la Poliția de Frontieră', a spus și artistul, la RomâniaTV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton