Scott Disick și Sofia Richie s-au despărțit după 3 ani de relație. Motivul pentru care și-au spus adio

 Stamen Diana
.

Separare neașteptată în showbiz-ul de la Hollywood. Scott Disick și Sofia Richie s-au despărțit, în mare secret, după trei ani de relație. Cei doi nu mai formează un cuplu și au încercat să nu dea nimic de bănuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Presa internațională anunță că Scott Disick și Sofia Richie s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar tatăl copiilor lui Kourtney Kardashian ar fi internat într-un centru de reabilitare. Acesta ar fi motivul pentru care cei doi ar fi decis să pună punct relației.

Scott Disick s-a internat pentru a își trata niște traume din trecut, potrivit UsWeekly. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, și-a petrecut ziua de naștere alături de Kourtney Kardashian și cei trei copii pe care îi au împreună. În timp ce Scott Disick se distra alături de familie, fosta iubită, în vârstă de 20 de ani, era cu prietenii săi în Malibu.

Se pare că Sofia Richie s-ar fi săturat să-i accepte iubitului său toate ieșirile, mai ales că acesta revenise la vechile obiceiuri. Chiar fosta soție a lui Scott, Kourtney, și-ar fi băgat nasul în relația lor, iar Sofia nu ar mai fi suportat nici comportamentul acesteia.

Scott Disick și Sofia Richie s-au despărțit după 3 ani de relațieScott Disick și Sofia Richie s-au despărțit după 3 ani de relație

Citește și: Kourtney Kardashian a avertizat-o pe noua iubită a lui Scott Disick: 'Stai departe de copiii mei'

FOTO: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton