Iubita lui Nicușor Iordan este gravidă în patru luni. Cuplul va avea o fetiță

 Lupescu Anca
.

Nicușor Iordan și logodnica lui, Oana, sunt împreună de mai bine de trei ani de zile și sunt pregătiți pentru următorul capitol al relației lor. Cei doi sunt extrem de încântați și fericiți pentru nașterea bebelușului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cuplul a anunțat în premieră la Teo Show că Oana va aduce pe lume o fetiță în luna decembrie. Bruneta a povestit singurele probleme cu care s-a confruntat până acum în timpul sarcinii, scrie wowbiz.ro.

„Am probleme cu picorușele. Până acum au fost probleme ca la toată lumea: miros de parfum, pofte. Nu am fost la extreme', a declarat logodnica lui Nicușor Iordan.

Fiica lui Aurelian Preda a arătat dormitorul groazei, locul în care ar fi fost  violată de artistul Nicușor Iordan

Cei doi se pregătesc intens și de nuntă. „Cu voia domnului facem și nuntă, deși ne propusesem să facem doar cununia civilă anul acesta. Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu un îngeraș care va veni în decembrie. Facem cununia religioasă care este cea mai importantă', a declarat Nicușor Iordan la Teo Show.

Nicușor Iordan nu este sigur de sexul copilului

Interpretul de muzică populară a mărturisit că nu este sigur de sexul copilului.

6Nicusor-Iordan-si-fiica-lui-Aurelin-Preda-1-1280×7206Nicusor-Iordan-si-fiica-lui-Aurelin-Preda-1-1280×720

„Eu încă mai am o mică dilemă pentru că, din cauza pandemiei, noi am fost nevoiți să mergem la trei medici să-și facă analizele necesare și firești. Ne-au spus inclusiv două doamne medici ginecologi că li s-a întâmplat până în luna a cincea, a șasea să li se spună că este fetiță și după băiețel', a mărturisit Nicușor Iordan.

Oana este sigură că este fetiță, deoarece ultimele analize asta au arătat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton