Fotografii neretușate! Oana Roman, fotografiată de paparazzi în costum de baie: ”Nu sunt perfectă”

 Stamen Diana
.

Oana Roman nu se mai ferește să apară în costum de baie, după ce a slăbit considerabil. Vedeta a fost fotografiată la plajă, unde pare că se simte mult mai bine cu noua siluetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta s-a ambiționat și a demonstrat că se poate! Oana Roman a slăbit foarte mult în ultimele luni și nu se mai ferește să apară în costum de baie. Oamenii și-au dat coate atunci când au văzut-o pe litoralul românesc, acolo unde a fost în vacanță alături de fetița ei, Isabela.

Oana Roman este mândră de rezultatele pe care le-a obținut după ce s-a apucat de slăbit. Remodelările corporale și reducerea mâncării au ajutat-o să aibă silueta cu care acum se mândrește.

„Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ceea ce fac reușesc să fiu un exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Până acum, vedeta nu obișnuia să posteze imagini cu ea în costum de baie sau în rochii scurte, dar Oana Roman și-a luat inima în dinți și nu mai ține cont de părerile altora. Vedeta a recunoscut că a fost afectată la un moment de răutățile celor din jur, însă a reușit să nu-i mai bage în seamă și să se concentreze la ceea ce are ea de făcut.

Gurile rele au spus că vedeta își modifică pozele, însă imaginile surprinse de paparazii cu Oana Roman în costum de baie demonstrează că a slăbit pe bune.

Oana Roman în costum de baie FOTO: BLITZOana Roman în costum de baie FOTO: BLITZ

Citește și: Oana Roman, detalii despre divorțul Larisei de Alin Oprea: „El a iubit-o foarte mult, dar e clar că a fost o ruptură mai veche”

Mulți cred că și-a tăiat stomacul

Transformarea Oanei Roman este atât de mare și de spectaculoasă, încât mulți oameni cred că a apelat la bisturiu și și-a tăiat stomacul. Vedeta a explicat că nu a apelat la o astfel de operație și că totul s-a întâmplat după ce a început să aibă o alimentație corectă și să facă proceduri de remodelare corporală.

'Dacă eu demonstrez că n-am făcut operație, plătești cât ar merita minciuna asta pe care o spui fără să ai habar despre ce vorbești?', a fost răspunsul Oanei Roman când a fost acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil: 'N-am făcut operație'

FOTO: Click!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton