Iubita lui Dorian Popa a împlinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis artistul: "La mulți ani, soție!"

 Oana Pantazi
.

Azi, Claudia Iosif, aka Babs, iubita lui Dorian Popa, a împlinit 39 de ani, în timp ce artistul a aniversat 34 de ani cu o zi în urmă. Deși nu a putut să-i fie alături, nefiind în țară, Dorian i-a transmis jumătății sale un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a împlinit azi 39 de ani și, chiar dacă nu i-a putut fi alături, artistul a marcat momentul și în social media, unde i-a transmis lui Babs un mesaj emoționant. Cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și, chiar dacă nu au făcut încă pasul cel mare, pentru Dorian ea este deja soție.

iubita-dorian-popa-1iubita-dorian-popa-1

Iubita lui Dorian Popa a împlinit 39 de ani

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a împlinit azi 39 de ani, însă, din păcate, artistul i-a transmis La mulți ani! de la distanță, în acest moment el fiind în Grecia. Dorian filmează de zor pentru vlogul său de pe YouTube, în diverse țări europene, și își ține fanii la curent pe Instagram. Azi însă, artistul nu a uitat să marcheze și în mediul online momentul aniversar, transmițându-i iubitei sale un mesaj scurt, dar cuprinzător…

'La mulți ani, soție!', a scris Dorian Popa pe Instagram.

Citește și: Babs avertizează: este obositor să fii iubita lui Dorian Popa! „John' are un stil de viaţă greu de suportat: „Nu mă lasă să…'

Citește și: De ce Dorian Popa nu va avea un copil, prea curând: „Nu vreau să mă blameze oamenii'

Citește și: De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui:„Nu pot să-l iert’

Citște și: Cum arată garsoniera de lux a lui Dorian Popa.O închiriază în regim hotelier

Chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte, Dorian și Claudia nu sunt cu nimic diferiți de un cuplu care a trecut pe la Starea Civilă. De altfel, Babs a dezvăluit că au fost cât pe ce să se căsătorească, a și primit inel de logodnă, dar ceasul rău le-a stricat planurile.

Claudia spune că Dorian a cerut-o de nevastă, ea a răspuns cu un mare DA, doar că n-a fost să fie. Bruneta a trăit pe pielea ei una dintre cele mai mari frici ale unei viitoare mirese: ‘Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul’, a spus Babs pe pagina sa de Instagram.

Dorian Popa nu a avut cu ce-și achita nota de plată într-un restaurant din Paris

E greu de crezut că Dorian Popa nu și-ar permite să achite o masă la restaurant, iar asta în orice restaurant, însă iată că asta s-a întâmplat în Paris, într-un restaurant celebru, unde nu a putut plăti nici cu telefonul și nici cu smart watch-ul, așa cum era obișnuit. Iată cum a depășit artistul acest moment penibil!

Aflat, alături de echipa sa de filmare, la Paris, unde a mers să viziteze mai faimoase locuri din serialul 'Emily în Paris', Dorian Popa s-a confruntat cu o situație teribilă. După ce a luat masa la un restaurant faimos, unde nota de plată a făcut mai puțin de 100 de euro, artistul a fost obligat să-și lase gaj lanțul de aur, fiindcă nu a putut plăti.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața mea. Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam Uber făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc.

n acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final, după ce l-am sunat pe manager, care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc. Ce crezi? Nu aveam nici buletin la mine. Într-un final i-am zis ca în România, m-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât, i-am arătat instagramul la ospătar și i-am zis să se uite să vadă că nu am venit aici să fur mâncare. Am plecat acasă, lăsând lanțul de 24 de karate pe o masă de 60 de euro', a dezvăluit Dorian Popa pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton