De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

 Borcilă Andreea
.

De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a petrecut câteva zile, împreună cu familia, în Delta Dunării, despre care are numai cuvinte de laudă. Vedeta însă a explicat de ce nu ar alege să-și facă vacanța la mare, în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a petrecut trei zile în Delta Dunării, alături de familie, despre care spune că este un loc impresionant, cu peisaje superbe, mâncare bună și localnici de treabă. Prezentatoarea de la Acces Direct, marca Antena 1, a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de euro, fiind cazată la o pensiune de patru stele, cu demipensiune, două mese pe zi și transport inclus de la Murighiol. 

mirela-vaida-8mirela-vaida-8

Vedeta a avut trei zile de vis în Delta Dunării, alături de copii și de soț. Prezentatoarea tv s-a bucurat de peisaje, dar mai ales de timpul petrecut împreună cu cei dragi. Distracția nu s-a terminat aici, iar asta pentru că Mirela Vaida a plănuit și alte ieșiri în viitorul apropiat.

Citește și: Criteriul după care Mirela Vaida și-a ales bona pentru copiii:„Era important să fie…'

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida. Câte kilograme are acum:”Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare”

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a născut.Prima imagine de la maternitate: „Sunt…'

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani. Unde a plecat artista împreună cu iubitul ei, Anghel Damian:”Mă petrec la dublu”

De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc

Mirela Vaida a plecat, împreună cu familia, pentru trei zile în Delta Dunării, pentru care a plătit 2.000 de euro. Nu doar peisajele au fascinat-o pe vedeta de la Antena 1, ci și localnicii, mâncarea bună, dar și faptul că au ajuns cu barca până la hotel. Prezentatoarea tv recunoaște că zona nu este destul de exploatată și spune că, în cazul în care o țară precum Austria, Grecia sau Italia ar avea un astfel de loc, ar face din el o atracție turistică mondială. Mai mult, s-a îndrăgostit de plaja sălbatică de la Sfântul Gheorghe. Într-un interviu pentru Fanatik, Mirela Vaida a povestit de ce nu ar mai merge în stațiunile de pe litoralul românesc.

O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată. Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri.

Deci, la banii pe care îi dai în Mamaia, pentru două-trei nopți, te duci liniștit în orice țară caldă și stai o săptămână la ultra all-inclusiv. Așa o să facem și noi. După care, îmi mai propun ca eu și soțul meu să mai plecăm două-trei zile în Italia. Pentru că e țara noastră preferată și ne simțim foarte bine acolo, a specificat ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton