Îți aduci aminte de Cosmin de la Cassa Loco? E de nerecunoscut cu noul lui look

 Pirvu Cristina
.

Cosmin Tudoran a devenit cunoscut după debutul trupei Cassa Loco. În prezent, formația s-a destrămat, iar el a pornit pe un nou drum, total diferit față de ce făcea înainte. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă. 

Cosmin Tudoran, unul dintre cei trei tineri care făceau furori cu melodia 'Sunt Făt-Frumos, am paloşul gros', e tătic, blogger şi poartă barbă. Abia îl mai recunoști, nu mai seamănă cu tânărul din fosta trupă.

Cosmin Tudoran, care la un moment dat s-a ocupat de degustarea vinurilor, s-a transformat într-un bărbat matur care nu mai are nimic din imaginea de băiat rebel din vrema în care făcea furori alături de colegii lui din trupa Ca$$a Loco.

În urmă cu câțiva ani, Cosmin povestea pe site-ul sau cum a luat naștere trupa.

„Trupa asta e visul meu din copilărie. Și e drumul de la neșansa de a cânta în corul clasei, pentru că profesoară mea de muzică mi-a zis pas, la peste 2 milioane de încărcări ale unui link pe youtube…

Deși am avut momente de suișuri și coborâșuri, nu mi-am pierdut încrederea în sclipirea aia de moment care te aduce la poalele unui cântec ce te va purta prin urechile multora. Idei sunt, momentele apar, iar cel mai important, pasiunea e crescendo. Și încă ceva: noi n-am compus în viață noastră mânați de ideea de profit! Ci pentru trăiri!”, a scris Cosmin pe site-ul sau, cosmintudoran.ro.

Cosmin TudoranCosmin Tudoran

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton