Cum arată acum surorile Olsen? Au participat la Met Gala 2019 și au atras toate privirile

 Pirvu Cristina
.

Sigur vă amintiți de surorile Olsen, mai ales de filmele în care ele au jucat și au atras imediat privirile telespectatorilor. Iată că acum au participat la Met Gala 2019. Fotografii le-au surprins în ipostaze inedite!

Mary-Kate și Ashley Olsen au purtat negru la Met Gala 2019. Este unul dintre puținele evenimente la care participă împreună. Iată că de data aceasta au ales să pășească împreună pe covorul roz, ba chiar au lăsat fotografii să le surprindă în ipostaze inedite.

Despre relația lor, ele au vorbit într-un interviu acordat acum ceva timp publicației WSJ Magazine: „De 32 de ani învățăm să comunicăm. Suntem precum într-unmariaj sau o prietenie…Am avut suișuri și coborâșuri, dar facem totul împreună.”

Surorile OlsenSurorile Olsen

Vedete care au suferit de anorexie… Sau când dorința de a fi sexy îți pune viața în pericol

Moda femeilor skinny, atât de apreciată la Hollywood, dar și în toată lumea – pentru că tinerele vor să arate ca idolii lor de pe marele ecran, nu-i așa? –, a creat mii de victime, iar acum zecile de vedete care au suferit de anorexie trag un semnal de alarmă…

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton