Israela, chemată la tribunal, deși a murit acum 3 ani. Care este motivul

 Sutiu Theodora
.

Israela, chemată la tribunal deși nu mai trăiește din 2018. Milionara a fost chemată în instanță, la trei ani și jumătate de la moartea sa, de către o firmă care colectează deșeuri din Vișeul de Sus, acolo unde și-a deschis o pensiune împreună cu soțul ei, Liviu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Israela, chemată la tribunal. Cel mai probabil, Israela nu apucase să-și plătească facturile la gunoi, iar firma respectivă a cerut executarea silită a debitoarei.

israela-1israela-1

Israela, chemată la tribunal. La proces a prezent și un executor

Faimoasa Israela, chemată la tribunal. Deși pare greu de crezut, instanța a admis cererea și a dat verde executării silite împotriva datornicei Arteni Vodovoz Israela I.I. (întreprindere individuală), scrie Wowbiz.

Faimoasa Israela, chemată la tribunal. La proces a fost prezent și un executor judecătoresc care avea toate actele pregătite și mai aștepta doar un acord al instanței. Nu se știe însă dacă acesta a mai avut ce să execute.

Citește și: Israela Vodovoz a murit.

Citește și: Ce se întâmplă cu Liviu, fostul soț al Israelei, la 3 ani de când a dispărut fără urmă

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens

Citește și: Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep

De ce a murit Israela Vodovoz

Israela Vodovoz a murit în martie 2018, la 70 de ani. Vârsta este una presupusă pentru că nimeni nu știe exact câți ani avea atunci când s-a stins.

Ea a fost găsită fără suflare în baie, după ce avocata sa a alertat autoritățile pentru că nu mai reușea să dea de ea de 5 zile. Femeia suferea de astm și se deplasa cu greu.

Medicii legiști au stabilit și cauza morții. În urma autopsiei s-a descoperit că inelul gastric al fostei balerine se rupsese, provocând o hemoragie internă, conform Știrile PRO Tv.

Ce a declarat Israela înainte să moară

Prezentă în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, în cu puțin timp înainte să moară, Israela a explicat că suferea de astm, boală pe care încerca să o țină sub control. 

„Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control.

Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine.

Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declara Israela pe 8 februarie, cu mai puțin de o lună înainte să își dea ultima suflare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton