Adriana Bahmuțeanu a slăbit aproape 20 kg cu o dieta unui medic diabetolog: "Fac niște injecții..."

 Raiciu Adriana
.

Adriana Bahmuțeanu a slăbit miraculos în ultima perioadă. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit secretul siluetei sale. În cadrul unui interviu, a recunoscut că a reușit să dea jos aproximativ 20 de kilograme cu o metodă inedită. Iată ce face pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu este extrem de fericită și împlinită, după ce a reușit să slăbească. Vedeta de televiziune a fost invitată la emisiunea lui Dan Capatos și a vorbit despre modul în care a ajuns la greutatea dorită.

bahmbahm

Este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Însă, Adriana Bahmuțeanu a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus. Astfel, aceasta s-a hotărât că este momentul să își schimbe stilul de viață.

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit. A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!: „A fost o experiență…”

Citește și: George Burcea va juca într-un serial cu actrița Catherine Zeta-Jones. Cum a reacționat Viviana Sposub

Citește și: Ce face Florin Zamfirescu la doi ani de când s-a retras din actorie: ‘Ultimii ani vreau să fie trăiți frumos’

Adriana Bahmuțeanu a slăbit aproape 20 kg cu regim și injecții

În urmă cu doar o seară, Adriana Bahmuțeanu a fost invitată la Xtra Night Show, unde a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Decizia a venit după ce a observat faptul că ajunsese să cântărească 86 de kilograme. Atunci, prezentatoarea a decis că este momentul să ia atitudine. A ajuns să slăbească aproape 20 de kilograme și se simte extrem de bine în pielea ei.

'Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi', a spus Adriana Bahmuțeanu la 'Xtra Night Show'.

Cum a slăbit prezentatoarea TV

Ei bine, vedeta de televiziune a spus și cum a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus. Adriana Bahmuțeanu a slăbit printr-o metodă nouă, mai exact, niște injecții pe care trebuie să le faci timp de șase luni de zile.

Cu toate acestea, nu trebuie să te bazezi doar pe asta, ci trebuie să fii atentă la ceea ce mănânci.

'Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok', a mai adăugat vedeta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton