Irinel Columbeanu, după ce Monica Gabor s-a întors în România: "Nu știu dacă..."

 Raiciu Adriana
.

Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Monica Gabor s-a întors în România. Monica Gabor a revenit în România și și-a dat întâlnire cu cele două surori, Ramona și Alina. Însă, fostul ei soț, Irinel Columbeanu, nu ar fi știut despre asta. Iată declarațiile făcute acum de omul de afaceri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Luni, 4 iulie, Monica Gabor a decis să vină în România, întrucât a trecut ceva timp de când nu și-a mai văzut surorile, dar și locul în care a crescut și a copilărit. Totuși, fosta doamnă de la Izvorani nu a venit însoțitul de soțul ei, ci singură.

monica-gabor-12monica-gabor-12

La puțin timp după ce s-a aflat că Monica este în țară, Irinel Columbeanu, fostul ei soț, a fost contactat de jurnaliști. Omul de afaceri a spus clar că nu știa că mama fiicei lui a ajuns în România. Iată ce a mai adăugat acesta!

Citește și: Monica și Ramona Gabor s-au întors în România. Cu cine și-au dat întâlnire:„În sfârșit'

Citește și: Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink:„Nu am fost invitat la nunta lor’. Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Ce obiecte personale a donat Corina Chiriac pentru Muzeul Național de Istorie.’Mi-am zis că e păcat să le arunc’

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur. Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…’

Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Monica Gabor s-a întors în România

După o lungă perioadă în care au stat departe de România, Monica și Ramona Gabor au decis să-și viziteze țara natală, astfel că nu au mai stat de gânduri și s-au întors în România. Ei bine, se pare că fostul model nu este însoțită de soțul ei, Mr. Pink, alături de care trăiește în SUA, ci a venit singură.

Irinel Columbeanu se pare că a aflat din presă că fosta lui soție a revenit acasă. În ultima perioadă, omul de afaceri nu a mai ținut legătura nici cu ea, dar nici cu fiica sa, Irina.

„Am aflat de vizita Monicăi în România din presă. Nu știam de revenirea în țară, nu mi-a spus nimic. Nu știu dacă e și Irina cu ea. Nici cu Irina nu am vorbit', a declarat omul de afaceri, pentru WOWbiz.

Întrebat de jurnaliști dacă o să se întâlnească cu Monica, Irinel Columbeanu a dat următorul răspuns: „Nu comentez acest subiect'

Monica Gabor și Ramona s-au întâlnit cu sora lor

După ce s-au regăsit, cele trei surori Gabor au decis să plece împreună într-o vacanță de neuitat, în frumosul Maramureș și au vizitat cele mai spectaculoase obiective turistice. Pe contul său de socializare, vedeta a postat mai multe imagini și a scris și câteva rânduri despre întâlnirea emoționantă.

„În sfârșit cu sora noastră perfectă’, a scris Monica Gabor la InstaStory, într-o imagine în care își ține sora de mână.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton