Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru fosta soacră, după ce a acuzat-o că a dat-o afară din casă: „Multe mame devin egoiste. Nu sunt nurorile problema”

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj pentru fosta soacră. Relația dintre cele două, spune ea, a fost dintotdeauna tensionată, însă totul a culminat când ar fi fost nevoită să părăsească locuința în care stătea cu Gabi Bădălău, socrii și cei doi copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află la final de proces de divorț, iar acum cântăreața a transmis un mesaj pentru fosta soacră. De aproximativ 3 ani, cei doi încearcă să-și încheie socotelile, însă artista susține că fostul soț nu își dorește să coopereze. Pe contul său de Instagram, Claudia Pătrășcanu a publicat un mesaj în care vorbește despre relația soacră-noră și despre felul în care se implică în educația băieților săi, încercând să le insufle respectul pentru viitoarele femei din viața lor.

claudia-aastrascanu-3claudia-aastrascanu-3

Artista a recunoscut că fosta soacră a fost unul dintre factorii care au condus la despărțirea de afacerist, susținând că a fost umilită și scoasă afară din casă cu cei doi copii. Iată ce mesaj a postat acum Claudia Pătrășcanu!

Citește și: Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău:”E o psihopată și o nebună”. Primele declarații ale afeceristului

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou!Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Nicholas

Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele'

Citește și: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului: „Atunci au început problemele cu inima”

Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru fosta soacră, după ce a acuzat-o că a dat-o afară din casă

În mesajul postat pe rețelele de socializare, cântăreața a subliniat rolul pe care mamele îl joacă în vieților copiilor lor. Aceasta este de părere că multe mame devin egoiste, din teama de a nu fi uitate.

„Este foarte important ce creștem, încă din pântecul nostru. Cum ne îndrumăm copiii și câta iubire sinceră le oferim,este extrem de important. Cât timp le acordăm?!

Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel…… se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei.

Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema prin ceea ce le-au oferit copiilor încă de la naștere. Și eu sunt mama de băieți, nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor, țin enorm la educația lor, la alegerile lor și ii învăț sa cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor', a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

„Copiii nu sunt proprietatea noastră'

Vorbind despre educația pe care le-o oferă copiilor ei, Claudia Pătrășcanu a spus le va oferi libertatea să-și facă propriile alegeri în viață și că îi pregătește astfel încât să se descurce pe cont propriu.

„Nu le voi conduce niciodată viața sau alegerile. Acum muncesc intens la educația lor, încât pe viitor să-și ia fiecare viața în mâini și să știe exact ce au de făcut, fără sa fiu nevoită să intervin. Copiii nu sunt proprietatea noastră, ci sunt darul lui Dumnezeu.

Noi doar ne bucurăm de ei, le oferim iubire, îi îndrumăm și apoi îi lăsăm liberi. Exact cum scrie în Sfânta Biblie!', a conchis aceasta.

Cum a reacționat Gabi Bădălău la mesajul fostei partenere

Întrebat despre mesajul postat de fosta parteneră, Gabi Bădălău a declarat că nu citește postările acesteia și că nu reprezintă vreun interes pentru el.

„Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a spus Claudia. Pur și simplu, nu mă interesează ce postează ea', a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

De trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț. Recent, cei doi s-au întâlnit la Judecătorie, deoarece afaceristul și-a dorit procură pentru a-și duce copiii în vacanță. Afaceristul a declarat că s-a săturat de plângerile făcute de artistă, fiind de părere că aceasta își dorește să se victimizeze în fața televizorului.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton