Irinel Columbeanu, adevărul despre relația actuală cu Monica Gabor, după ce s-a spus că s-au certat: „Nu vreau să o...”

 Laciu Andreea
.

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația actuală cu Monica Gabor, după ce s-a spus că s-au certat. Irinel Columbeanu s-a înfuriat după ce Daiana Estera Duțu, femeia care susține că ar fi fost iubita lui, a făcut publică o așa-zisă discuție dură dintre afacerist și Monica Gabor. Conform dezvăluirilor făcute de această persoană, Irinel s-ar fi certat cu fosta sa soție, cu care ar fi avut un schimb de replici online și pe care ar fi anunțat-o că este decis să întrerupă orice fel de legătură cu aceasta. Acum, omul de afaceri neagă aceste acuzații, în timp ce o atacă pe cea care ar încerca să îi strice reputația și relația pe care o are acum cu mama fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația actuală cu Monica Gabor, după ce s-a spus că s-au certat. Daiana Estera Duțu a lansat public niște informații care contrazic modul în care Irinel Columbeanu a prezentat în ultima perioadă modul în care se înțelege cu Monica Gabor. Lucrurile dintre cei doi foști soți păreau să fie cât se poate de civilizate, mai ales după ce fiica lor a plecat și ea în străinătate. Însă, femeia care susține că este o fostă iubită a omului de afaceri a afirmat public că Irinel și Monica ar fi ajuns la cuțite, iar cearta dintre ei ar fi culminat cu o decizie radicală anunțată de Columbeanu.

2022-11-04-16_13_52-https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_05_irinel-columbeanu-face-dezvalui2022-11-04-16_13_52-https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_05_irinel-columbeanu-face-dezvalui

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația actuală cu Monica Gabor, după ce s-a spus că s-au certat

Afaceristul neagă cele mai noi acuzații venite din partea Daianei Duțu. El susține că are în continuare o relație cât se poate de bună cu Monica Gabor și o descrie în termeni deloc măgulitori pe cea care susține că este fosta lui iubită.

„Eu personal m-am plictisit de dezvăluirile acestei auto-declarate prostituată Daiana Estera Duțu, care, când rămâne fără bani, mai recurge la miraculoasele-i dezvăluiri supuse inerent perimării și, surprinzător, nu și oprobiului public și nici atenției profesionale din partea organelor autorității statului însărcinate cu aplicarea legii și deci și cu combaterea prostituției, după rafala nesfârșită de dezvăluiri, prin care auto-mărturisita prostituată și-a luat la rând foștii clienți printre care din fericire nu m-am numărat și eu.

Citește și: Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor: „I-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă”

Citește și: Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație: „A ieșit la mine și a început să zbiere, să se…'

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie executat silit din cauza facturilor la energie electrică pentru vila de la Izvorani: „Poate fantomele să achite curentul, să încaseze sumele de la ele' / EXCLUSIV

Citește și: Când își botează Magda Pălimariu fiul și cine sunt nașii: 'Vom face două ceremonii'

Mira-m-aș să nu se fi plictisit și scârbit deja și eventualii ei cititori. Sunt pe deplin conștient că adresându-ți orice replică la astfel de porcării de articolele lungim fără să vrem pelteaua imoralității, dar treacă de la mine, e și ea mică și în foame de atenție (și nu numai), eu o înțeleg.

La întrebarea în ce relație sunt cu Monica nu pot să îți răspund altceva decât adevărul, respectiv că este relația normală de avut de către fostul soț cu mama unicei lor fiice. Ultima oară am vorbit în urmă cu o săptămână. Nu vreau să o deranjez', a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Când s-a întâlnit ultima dată cu Monica Gabor

Afaceristul a dezvăluit pentru aceeași sursă că regretă că a divorțat de fosta lui soție, iar pe Irina ar fi văzut-o ultima dată înainte să înceapă pandemia. Însă, Irinel Columbeanu plănuiește să ajungă în America, de sărbători. Pe Monica Gabor a văzut-o mai recent, în urmă cu un an și jumătate, atunci când aceasta a venit în vizită în România și a ajuns și la București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton