De ce Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 4 ani. Monica Gabor a refuzat s-o aducă în România

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 4 ani, de când Irina a plecat în America, la mama ei și nu s-a mai întors. Monica a mai venit de câteva ori în România, între timp, însă nu a adus-o pe Irina cu ea și nici Irinel nu a zburat peste Ocean pentru a-și strânge fata în brațe. Care este motivul pentru care Irina și Irinel Columbeanu nu s-au mai văzut de 4 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a avut o relație foarte apropiată de fiica sa, Irina, care mulți ani a locuit cu el, după divorțul acestuia de Monica Gabor. Fostul afacerist de la Izvorani i-a fost o perioadă și mamă și tată, însă în 2018, fetița a mers să-și viziteze mama în America și a rămas acolo.

2-192-19

De ce nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica de 4 ani

Monica Gabor a fost timp de aproximativ două săptămâni într-o vacanță în România, fără a fi însoțită și de fiica sa, Irina. Acesteia i-a expirat procura pe care fostul soț, Irinel Columbeanu, i-a semnat-o pentru a putea să o scoată din țară.

În plus, Irina Columbeanu este ocupată cu mai multe activități în America, acolo ude locuiește din vara lui 2018.

Irinel Columbeanu, care între timp n-a mai fost „milionarul de la Izvorani” a ajuns la concluzia că fetiței îi va fi mai bine în America, alături de mama ei, pentru că nu-și mai permitea școlile private ale Irinei și activitățile extrașcolare.

Avocatul Ioan Todan, apărătorul Antoniei în procesul de divorț și cel pentru custodie cu fostul său soț italian, Vincenzo Casellano, a mărturisit pentru impact.ro care este procedura legală pentru ca un minor să fie scos din țară, mai precis ce act a semnat Irinel pentru ca fiica sa să se poată plimba cu mama ei.

'În astfel de cazuri, este nevoie de o procură din partea părintelui care nu-l însoțește. Aceasta se poate semna pe maxim trei ani. După care se reînnoiește', a spus acesta.

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție:„Suntem într-un real pericol’

Citește și: De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță:„Au pierdut câteva zeci de mii de euro’

De ce nu a invitat-o Irinel Columbeanu pe fiica lui nici la lansarea cărții sale

În februarie, Irinel Columbeanu a lansat al doilea volum din trilogia „Istoria unui vehement'. „Apofenia?', în care sunt surprinse momente savuroase și intime petrecute alături de fosta doamnă de la Izvorani. De asemenea, fostul milionar a surprins și alte clipe în care s-a iubit cu nenumărate femei bine cunoscute showbiz-ului românesc.

Alte subiecte despre care a mai vorbit au fost: căsătoria, venirea pe lume a Irinei și botezul micuței.

Irinel și-a tăiat fiica de pe listă pentru că a studiat orarul ei și este plin de cursuri, iar acesta nu dorește să îi schimbe programul pentru că nu crede că astfel ar fi un părinte responsabil.

„Invitația am lansat-o doar către Monica. Irinei nu i-am lansat nicio invitație, că nu vreau să o tulbur de la școală. M-am uitat pe calendarul lor și în această săptămână are școală. Deci dacă aș fi insistat să vină, nu cred că aș fi făcut bine ca părinte', a declarat Irinel Columbeanu, pentru wowbiz.ro.

Irinel susține că sunt câteva istorisiri frumoase în cărțile sale și crede că fiica lui se va bucura pentru că va cunoaște începuturile relației părinților ei.

„Eu cred că sunt niște istorisiri frumoase și se va bucura să le citească. Nu văd nimic pentru care să o opresc de la citit, nu are niciun sens. Reprezintă o poveste despre părinții ei și merită citită zic eu, inclusiv de către copilul autorului', a detaliat Iri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton