Irinel Columbeanu nu și-a plătit chiria de 6 luni! Omul de afaceri, amenințat cu evacuarea

 Oana Pantazi
.

E greu de crezut că cineva care locuia într-o vilă de milioane și, până mai ieri, se plimba în Bentley ar putea ajunge nu doar chiriaș, ci și în imposibilitatea de a-și plăti dările… Dar iată că omul de afaceri Irinel Columbeanu este pus acum în situația de a fi evacuat silit pentru neplată din locuința închiriată!

Nu pare să fi trecut chiar atât de mult timp de când o țară întreagă urmărea cu sufletul la gură reality show-ul care prezenta viața de lux a miliardarului Irinel Columbeanu și a soției sale, Monica, însă iată că pentru omul de afaceri, acum, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade…

Și-a vândut bolidul de lux pe „mai nimic”

Primele semne că situația lui financiară nu mai e la fel au apărut anul trecut, când omul de afaceri a decis să-și pună în vânzare bijuteria pe patru roți, un Bentley în valoare de 240.000 de euro (prețul de achiziție în 2004), pentru care a cerut doar 29.000 de euro! Ulterior, Irinel Columbeanu a mai luat o decizie șocantă – aceea de a se muta din palatul de la Izvorani, în complexul Cosmopolis, într-un apartament.

În plus, un argument solid că situația financiară a lui Irinel Columbeanu nu mai e ce-a fost este și faptul că și-a trimis fiica, pe Irina, să locuiască în America alături de mama ei, deoarece nu-i mai poate asigura o școală de elită.

De la miliardar la restanțier la chirie!

Nu e exclus ca omul de afaceri să fi considerat că spațiul în care locuiește a devenit prea mare pentru o singură persoană, însă, conform cancan.ro, problemele sale sunt, de fapt, de o cu totul altă natură, acesta riscând să fie evacuat din locuință pentru neplata chiriei! Se pare că Irinel Columbeanu nu și-ar mai fi plătit chiria (de 400 de euro) în ultimele 6 luni și că ar avea probleme și cu plata întreținerii!

Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea', declara pentru Click! un vecin de-i lui Columbeanu.

Deși a fost întotdeauna extrem de discret în privința averii sale, conform informațiilor vehiculate în presă, Irinel Columbeanu ar fi avut, în 2006, nu mai puțin de 60 de milioane de euro, un an mai târziu cifra sărind de 150 de milioane de euro. În 2008, se spunea că ar fi avut 7 milioane, iar în 2009, doar 7 milioane. Se pare că, 11 ani mai târziu, miliardarul de la Izvorani a ajuns la fundul sacului și se confruntă cu probleme de care se lovesc doar oamenii de rând…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton