Irinel Columbeanu, moment penibil în instanță, la ultimul proces cu Monica Gabor. De ce a pierdut în fața fostei soții

 Lupescu Anca
.

Irinel Columbeanu a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că a rămas blocat în trafic. 

Informația a ieșit la iveală odată cu motivarea sentinței din ianuarie, în procesul în care Irinel a cerut numirea unui lichidator pentru firma pe care o deținea cu Monica, fosta lui soție. 

'Reclamantul prin avocat, solicită acordarea unui termen în vederea audierii reclamantului, acesta neputând fi prezent la acest termen de judecată, întrucât este blocat în trafic.

Instanța constată că niciunul din cei doi asociați nu s-au prezentat în vederea audierii, deși au fost legal citați în acest sens, astfel încât, în baza art. 262 alin 2 C__, va proceda în continuare la soluționarea cauzei', se arată în documentul redactat de grefierul de la Tribunalul București.

Însă procesul cu Monica este cea mai mică problemă a omului de afaceri, în acest moment. 

Veștile despre situația financiară tot mai precară a lui Irinel Columbeanu, cunoscut până nu demult ca milionarul de la Izvorani, continuă să curgă… Acesta a rămas recent și fără faimoasa lui vilă, scoasă acum de bancă la licitație pentru o sumă colosală.

Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro l-a executat silit pe Irinel Columbeanu, deoarece acesta nu a mai reușit să-și plătească ratele, așadar omul de afaceri a rămas fără cea mai valoroasă posesie imobiliară. Potrivit playtech.ro, vila de lux din Izvorani a fostului milionar este acum scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro.

5882804158828041

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea', declara, la vremea respectivă, un vecin de-a lui Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton