Irina Tănase, dezvăluire-șoc! Iubita lui Dragnea a avut o boală gravă în copilărie și putea să moară oricând

 Dumba Gabriela
.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe contul său de Instagram. Tânăra, care a împlinit recent 27 de ani, a mărturisit că în copilărie a suferit o boală foarte gravă, care o putea ucide oricând. Dezvăluirea a fost făcută în contextul în care iubita fostului lider PSD pune umărul la strângerea unei sume uriașe pentru salvarea vieții unui bebeluș, care suferă de o boală genetică rară.

2Irina-Tanase-iubita-lui-Dragnea2Irina-Tanase-iubita-lui-Dragnea

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură…”, a spus Irina Tănase pe Instagram.

Iubita lui Liviu Dragnea face un apel umanitar pentru ajutorarea lui Robert, bebelușul de doar o lună al Irinei Grabazei, diagnosticat cu o boală genetică rară, a cărui viață poate fi salvată doar cu un vaccin care costă 2.1 milioane de dolari.

'Mi-am asumat orice jigniri pe care mi le veți aduce în urma acestei expuneri. Consider că, dacă după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați apoi pe Robert, eu mă simt mulțumită. Eu nu îi cunosc familia. Am aflat despre copil din social media. Mi s-a părut super important să fim oameni, să avem suflet. Asta este tot ce contează acum. Sper să lăsați la o parte frustrările la adresa mea. Eu nu vă vorbesc în scopul de a obține nimic personal. Vreau doar să-l ajutăm împreună pe Robert prin aducea cazului în față. Sper să fie de ajutor', a mai spus Irina Tănase.

În urmă cu ceva timp, Liviu Dragnea a vorbit despre problema de sănătate a partenerei lui de viață și îi multumea medicului care a salvat-o pe Irina.

'M-au acuzat că am fost la un spital privat. M-am dus după medic. Dacă medicul Catana spunea că vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo mă duceam. Am încredere oarbă în omul ăla. A avut o intervenție chirurgicală la Irina pe care puțini oameni din lumea asta puteau să o facă. E vorba de o chestiune la oase foarte complicată. Era de moarte dacă nu… În sfârșit, unde zicea, acolo mă duceam', a declarat liderul PSD.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton