Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună, la 14 ani de la divorț! Unde au fost văzuți cei doi

 Dumba Gabriela
.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au divorțat în 2005, după o căsnicie de 5 ani. El s-a însurat mai apoi cu Angelina Jolie și nimeni nu se mai aștepta că cei doi fosți soți pot fi prieteni vreodată, după despărțire. Dar iată că Brad, divorțat între timp de Angelina, și Jennifer – singură și ea!- au acum o neașteptată relație de amiciție pe care unii o suspectează de mai mult, chiar.

AngelinaJenniferAngelinaJennifer

Zilele trecute, Jennifer Aniston a organizat petrecerea ei anuală de tăiere a bradului de Crăciun și l-a invitat și pe Brad Pitt. Spre suprinderea tuturor, actorul a onorat invitația și restul musafirilor au dezvăluit că s-a simțit foarte bine la evenimentul fostei soții.

Brad a trecut prin clipe foarte grele după divorțul de Angelina, având în vedere și dependența de alcool pe care a recunoscut-o, așa că petrecerea restrânsă organizată de Jennifer i-a prins foarte bine și a fost văzut zâmbind și distrându-se cu restul invitaților.

Jennifer Aniston l-a invitat pe Brad și în februarie, la ziua ei, iar actorul n-a ratat ocazia de a fi alături de fosta soție, în ziua în care aceasta a schimbat prefixul.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, iar presa hollywoodiană a publicat informații potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 și sunt în curs de divorț.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton