Irina Rimes nu primea cadouri de Crăciun de la părinți: ”Mamei nu-i plăceau...”

 Stamen Diana
.

Irina Rimes este o fată simplă din Republica Moldova, cu o poveste de viață absolut interesantă. Chiar dacă se bucură de un succes de neimaginat, artista a rămas aceeași fată bună și cu o educație aleasă. Irina Rimes este cea mai tânără dintre jurații de la Vocea României.

Pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, Irina Rimes a vorbit despre copilăria ei. Artista este din Republica Moldova, însă locuiește în România, dat fiind faptul că are o carieră de succes aici. De Crăciun, jurata de la Vocea României va fi alături de prietenii ei, în București, iar pe 7 ianuarie va fi alături de părinții ei.

Am rămas surprinși să aflăm că Irina Rimes nu a primit cadouri de Crăciun de la Moș Crăciun, pentru că mamei sale nu-i plăceau darurile. Chiar dacă material nu primea nimic, tânăra artistă este încântată și apreciază timpul pe care îl petrece alături de cei dragi, iar ea consideră asta cel mai frumos cadou.

Se apropie sărbătorile de iarnă… Le petreci pe rit vechi sau nou? Sau ambele?

Pe ambele. Fac Crăciunul aici, în familia de prieteni, în familia Quantum (n.r. casa ei de discuri). Îl fac și pe 7 ianuarie, cu părinții, la țară. Ăsta e un avantaj de a sta în România, dar de a avea origini basarabene.

Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Sărbători? Dar cea mai frumoasă amintire?

Nu avem obiceiul să ne facem cadouri de Sărbători. Nu știu de ce, probabil pentru că mamei nu îi plăceau cadourile, dar cel mai frumos cadou este timpul petrecut cu familia. Asta este mai prețios decât orice cadou.

Coperta VIVA! decembrie

Coperta VIVA! decembrie

Citește și: Irina Rimes și Maia Morgenstern, pe aceeași scenă. Artista a lansat cartea-album „COSMOS'

Citește și: Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la Vocea României: 'E ciudat!'/ EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton