Andra plânge de fiecare dată când îşi strânge în braţe copiii. Iată cel mai emoţionant moment, în familie

 Pirvu Cristina
.

Andra a recunoscut că este foarte emotivă şi plânge deseori când îşi vede copiii. Iată care a fost cel mai frumos moment petrecut în familia lor!

alent. Determinare. Ambiție. Andra și Irina Rimes au avut parte de o nouă provocare profesională anul acesta: scaunul de antrenor de la „Vocea României. Concursul se apropie de final, iar cele două reprezentante ale sexului frumos de la masa antrenorilor ne-au oferit câte un interviu savuros despre ce înseamnă „Vocea, în spatele scenei, despre rivalități și răutăți, dar și despre… familie, având în vedere că se apropie Sărbătorile, cu pași repezi.

Iată cum e în familia Andrei şi a lui Măruţă. Sunt sau nu geloşi? Iată o parte din interviul cu Andra apărut în numărul de decembrie al revistei VIVA!.

Copiii voștri deja sunt mari. Cum percep ei că mama și tata a par mereu la televizor și pe scenă?

Le place, salută ecranul când ne văd, mai ales Eva!Sunt bucuroși când mă aud la radio, în mașină. S-au obișnuit și știu că asta facem noi, dar sunt copii, nu sunt atât de mult în fața ecranelor, încât să fie foarte absorbiți de acest fapt. În lumea lor, părinții sunt părinți, muncesc, mai interesant e ce fac eroii, prințesele… Sunt sigură că cei mici reușesc în permanență să te surprindă și să te înduioșeze.

Povestește-ne un moment emoționant în care au reușit să-ți smulgă lacrimi.

Eu sunt emotivă, să știi că îmi dau lacrimile ușor. Când copiii îmi spun că mă iubesc, când Eva mă imită, cântă și dansează, când David îmi spune că sunt frumoasă… E foarte frumos să fii mamă.

Tu și Cătălin ați împlinit, deja, zece ani de căsnicie și cred că 12 de relație… Cum este dragostea voastră, după atâta timp?

E atât de frumos să ai atâta încredere în cineva și să te cunoască atât de bine. Noi avem acest noroc, ne cunoaștem foarte bine unul pe altul, ne bazăm unul pe altul, suntem foarte compatibili. În timp, dragostea devine și mai profundă, eu descopăr asta în fiecare zi.

În ce măsură își face loc gelozia în relația voastră?

Nu prea suntem geloși. Mă rog, dacă o femeie îi dă prea multă atenție lui Cătălin fac o glumă, măcar să se știe că sunt pe fază (râde), la fel și el, dar nu prea se întâmplă. Oricum, noi lucrăm cu atâția oameni din cauza meseriilor noastre, ar fi un coșmar să fim geloși pe toți oamenii cu care intrăm în contact. Avem foarte multă încredere unul în celălalt.

Se apropie sărbătorile de iarnă… Care e cea mai dragă amintire de Sărbători pe care o păstrezi în suflet?

Îmi aduc aminte cum ne strângeam la masă de Sărbători, eu cu părinții și cu frații mei, cum împodobeam bradul, care nu era niciodată foarte des, cum vedem acum brazii din plastic sau importați. Primeam colindători. Apoi, cu Cătălin, primele noastre Crăciunuri împreună, cadourile descoperite sub brad de David, apoi, când familia s-a mărit, Moșul a început să vină pentru amândoi copiii. Și cum ne uităm toți la „Singur Acasă în fiecare an!Toate sunt amintiri care mă emoționează tare.

Cum veți petrece Sărbătorile anul acesta?

Ca de obicei, și cu muncă, și cu relaxare. Am concerte, iar Cătălin are evenimente de prezentat, dar câteva zile ne vom lua doar pentru noi, să ne jucăm pe lângă brad, să primim musafiri. Mama mea deja face planuri pentru meniul de Sărbători. Sper să fie ocazia în care ne revedem cu toții: și cu frații mei, și cu socrii, și cu finii, și cu nașii. Vom încerca să facem sărbătorile cât mai frumoase pentru copii, mi se pare că asta conteaza cel mai mult.

Întregul interviu, dar şi multe alte materiale pot fi citite în numărul de decembrie al revistei VIVA!, disponibil în toate centrele de difuzare a presei. 

Coperta VIVA! decembrie

Coperta VIVA! decembrie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton