Irina Radu, surprinsă în Albania, de cutremurul care a ucis mai mulți oameni: „Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu!”/ Fosta șefă TVR a postat fotografii șocante

 Dumba Gabriela
.

Irina Radu, fosta șefă TVR, stabiltă de anul trecut în Albania, a trăit pe propria piele efectele devastatoare ale cutremurului cu magnitudinea de 6,4 pe scara Richter, care a ucis cel puțin 15 oameni și rănit peste 600. Irina Radu a postat un mesaj prin care i-a liniștit pe prietenii de acasă, îngrijorați pentru viața ei, dar a suprins, în câteva fotografii, efectele celui mai seism produs în Albania, în ultimii 20 de ani.

Irina Radu a postat câteva fotografii cu urmările cutremurului puternic din Albania, din locuința saIrina Radu a postat câteva fotografii cu urmările cutremurului puternic din Albania, din locuința sa

În prezent, Irina Radu ocupă o funcţie importantă în cadrul Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) și locuiește în Albania, din 2018. Fosta șefă a Televiziunii Române a trăit clipe de groază ieri, când s-a produs cutremurul violent, care a luat viața mai multor oameni.

Imediat după producerea cutremurului, Irina Radu a postat următorul mesaj:

'3.55 ora Albaniei, cutremur 6.4. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Vă mulțumesc pentru grijă, telefoane, mesaje- contează enorm când ești departe, să primești energie bună de la oameni dragi. Cum se vede, avem ceva stricaciuni… Matei doarme, azi scolile sunt inchise. Joel verifica apartamentul.

We are ok after this early morning earthquake (6.4 and many replicas, also following the other big one, 5.7 one month ago…too much) Thank you colleagues and friends for checking on us!', a notat Irina Radu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton