Cum s-a îmbrăcat Melania Trump la sosirea bradului de Crăciun la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii a impresionat prin ținuta impecabilă!

 Dumba Gabriela
.

Melania Trump a avut o ținută impecabilă și la ceremonia tradițională de primire a bradului de Crăciun la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii este considerată una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume, aparițiile sale publice impresionându-i de fiecare dată pe devoratorii de fashion din lumea întreagă.

Melania Trump s-a îmbrăcat impecabil la ceremonia de primire a bradului de Crăciun la Casa AlbăMelania Trump s-a îmbrăcat impecabil la ceremonia de primire a bradului de Crăciun la Casa Albă

Pentru ceremonia de anul acesta, de primire a bradului de Crăciun la Casa Albă, Melania Trump a ales să poarte o jachetă Dolce & Gabbana cu imprimeu floral și o pereche de cizme înalte Christian Louboutin.

Prima Doamnă a Americii este un fan înfocat al casei Dolce & Gabbana, optând pentru o rochie D&G și la întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, în Londra, în iunie. Totodată, Melania poartă un costum de la același brand în portretul oficial de la Casa Albă.

Anul acesta, bradul de Crăciun a fost furnizat de o fermă din Pennsylvania, după ce aceasta a câștigat competiția anuală, cu o tradiție din 1966, organizată de Asociația Națională de Crăciun, prin care mai multe ferme din toată țara își exprimă dorința de a furniza cel mai frumos brad pentru Casa Albă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton