Irina Mohora și-a botezat fetița. Ce nume special are micuța

 Oana Pantazi
.

În acest weekend, într-o zi mare, de Sfinții Constantin și Elena, carismatica prezentatoare Irina Mohora și-a botezat fetița. Dat fiind că primul ei copil a primit un nume special, și micuței familiei, venită pe lume anul trecut în luna august, i-a fost rezervat un nume deosebit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna august, Irina Mohora și-a îndeplinit visul de a deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta de la TVR a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei, eveniment așteptat cu nerăbdare de toți apropiații ei. Acum, fiica prezentatoarei a primit taina botezului, într-un cadru de vis, în prezența familiei și a prietenilor.

Irina-Mohora-insarcinata-6Irina-Mohora-insarcinata-6

Irina Mohora și-a botezat fetița într-o zi mare

În 2017, în luna mai, vedeta TVR își boteza primul copil, un băiețel superb, care a primit numele de Zian Mina. Cinci ani mai târziu, a venit și rândul mezinei familiei, venită pe lume anul trecut în luna august. Anul acesta, chiar de Sfinții Constantin și Elena, Irina Mohora și-a botezat micuța într-un cadru special, iar tematica petrecerii a fost și ea una emoționantă.

Citește și: Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, după ce a luat-o în gazdă: „Ne vom petrece tot restul vieții împreună'

Citește și: Cristian Mungiu, despre R.M.N., cel mai complex film al său, lansat acum la Cannes: „Corectitudinea politică nu face decât să-ți atragă atenția că ai de suferit”

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Nicoleta Luciu acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV. Lucra cu Brenciu, la Antena 1

Surioara lui Zian a primit și ea un nume special la botez – fiica Irinei Mohora se numește Zara Elena. Cât despre tematica aleasă, s-a potrivit perfect cu ținutele invitaților, dar și cu cea a micuței, care a purtat un mini costum popular superb. Aida Bădescu, nașa Zarei Elena, a îmbrăcat și ea o ținută de inspirație etno, în timp ce mama Irina a purtat o superbă rochie tip ie, la care a accesorizat o coroniță din trandafiri roz și floarea-miresei. Iar mesele au fost împodobite cu ghivece rustice cu flori de mușetel.

O poveste de dragoste ca-n filme

Irina Mohora s-a căsătorit în vara lui 2014 cu Marius, bărbatul alături de care, la vremea respectivă era împreună de 9 ani. Exact în ziua în care au sărbătorit 9 ani de iubire, cei doi s-au căsătorit civil şi au plecat într-o mini-lună de miere la Paris, oraşul în care Irina fusese cerută în căsătorie şi primise inelul de logodnă.

La întoarcere, s-au pregătit pentru nuntă, iar Irina ne mărturisea atunci că a fost o mireasă foarte relaxată şi zen. Nunta nu a fost una tradițională, ci mai mult o petrecere, într-o seară de vară, pe malul lacului. Atmosfera de pe pontonul lacului Snagov a fost una relaxantă, de poveste, cu sute de lumânări si felinare.

A doua zi, mirii au realizat că au făcut foarte puţine fotografii la nuntă şi s-au hotărât să recupereze în luna de miere programată în Sicilia.

„Ne-am pus în bagaje și rochia de mireasă, și costumul lui, iar după două săptămâni de relaxare în Sicilia, în ultima zi, am făcut pozele și mă bucur că am ales să facem așa deoarece avem niște amintiri superbe de acolo. Am colindat toată insula, Taormina, Insulele Eólie și Siracussa, oraș de care ne-am îndrăgostit’, ne-a povestit Irina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton