Peste 20 de croitorese au lucrat la rochiile pe care Elena Gheorghe le va schimba la concert. Va purta o ținută pictată și cu foițe de aur / EXCLUSIV

.

Elena Gheorghe este un artist perfectionist, care a alocat multe ore de repetiții pentru primul său spectacol mare după pandemie, Armâna mea', care va avea loc marți seara la Sala Palatului. Artista va schimba 5 ținute în timpul concertului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe este nerăbdătoare să-și reîntâlnească publicul și să petreacă la fel ca în vremurile de odinioară. Așteptarea a luat sfârșit, iar spectacolul de marți seara de la Sala Palatului se anunță unul grandios.

A îndrăgit limba machedonească datorită bunicii

Spectacolul Armâna mea' înseamnă muzică live, dans, costumații spectaculoase, grafică inedită și invitați de seamă. Surpriza după pandemie este aceea că putem face concertul, fără restrictii și într-o viața normală! Aceasta este supriza de care ar trebui să ne bucurăm cu toții: libertatea și sănătatea!  Primul concert a fost dedicat bunicii mele, care m-a făcut să îndrăgesc muzica și limba machedonească, iar spectacolul din acest an îl dedic tututor oamenilor care vor fi prezenți acolo, pentru că mulți dintre ei și-au dorit atât de mult să vină, încât n-au renunțat la biletele cumpărate în urmă cu doi ani', ne-a mărturisit Elena Gheorghe. 

elena-gheorghe-2-2elena-gheorghe-2-2

Peste 20 de croitorese au lucrat la rochiile Elenei Gheorghe

Artista va cânta și va încânta publicul cu piese machedonești, va avea invitați speciali și va etala în timpul concertului cinci vestimentații speciale. Ținutele pe care le-am purtat în primul spectacol, au fost extrem de apreciate  și am fost felicitată în repetate rânduri pentru vestimentația de pe scenă, ceea ce înseamnă că, de la an la an, trebuia sa vin cu ceva spectaculos, creativ și nemaiîntâlnit. Și m-am conformat , evident. Lucrăm de peste 3 luni alături de Ana Radu, care îmi  este și prietenă și căreia vreau să-i mulțumesc pentru tot efortul depus. S-a lucrat ore în șir, cel puțin în ultima perioadă, peste 20 de croitorese au cusut manual și au realizat ținute spectaculoase. Natalia Cicone, o altă colaboratoare a acestui show, a realizat o ținută pictată manual și cu foițe de aur!', a declarat, pentru VIVA!, Elena Gheorghe.

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani. Lista de alimente la care a renunțat / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express: „Nu aș putea să…”

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii: „Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile'/ EXCLUSIV

Își începe ziua cu smoothie de țelină

Elena Gheorghe și-a creat, de multă vreme, un ritual de la care nu se abate. Vedeta a reușit astfel să își rezolve o problemă de sănătate, dar și să aibă mai multă energie. Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu. Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afectiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic. Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată. S-a constatat că vindecă acneea, reduce balonarea, ajută la menținerea greutății și a unui sistem digestiv sănătos și, mai mult decât atât, este un adjuvant  în tratarea eczemelor și pzoriazisului. Ziua mea incepe, invariabil, cu poțiunea' despre care v-am povestit', ne-a povestit ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton