Ce dietă ține Irina Loghin la 83 de ani: "În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani"

 Dumba Gabriela
.

La 83 de ani, Irina Loghin este tonică, face mişcare şi spune că a găsit o dietă sănătoasă cu care se simte foarte bine, ca la 20 de ani. Cântăreața de muzică populară susține că unul dintre secrete sănătății sale de fier este trecerea la regimul vegetarian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu mai este la anii primei tinereţi, Irina Loghin are o sănătate de fier. Nu a avut mai niciodată probleme de sănătate şi crede că, datorita regimului vegetarian, va avea o viaţă mai liniştită şi mai lungă.

246_524963251a96c03al246_524963251a96c03al

Ce dietă ține Irina Loghin la 83 de ani

Interpreta de muzică populară Irina Loghin spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, îşi aminteşte artista.

Irina Loghin are o condiţie fizică de invidiat. Datorită dietei vegetariene, care a devenit pentru ea un mod de viaţă, cântăreaţa spune că nu a fost nevoită niciodată să apeleze la operaţii estetice.

Citește și: Corina Chiriac s-a luptat cu depresia:'În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei'

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:'O femeie impecabilă, nu am meritat-o'

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 48 de ani. Ce urare romantică i-a făcut soțul Tavi Clonda:„Eram doar doi necunoscuți’

Irina Loghin: „Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte”

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Irina Logh. face sport, se hrănește sănătos și se îngrijește – așa se explică modul în care arată atât de tânără la 83 de ani.

Deși nu are probleme cu kilogramele, cântăreața de muzică populară a găsit o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp cu care să slăbească: 'Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame'.

Irina Loghin a mărturisit în urmă cu ceva timp că s-a subțiat vizibil într-o săptămână cu ajutorul unei cure de detoxifiere. E vorba, însă, de câteva kilograme.

Secretul pentru o piele frumoasă al Irinei Loghin

Irina Loghin a împlinit 83 de ani și pare că a găsit secretul tinereții, iar dovadă în acest sens stă și tenul său, nu numai forma fizică în care este, potrivit antena3.ro.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit că are un ritual pentru îngrijirea feței și folosește ulei de măsline. Uleiul de măsline, spune Irina Loghin, că este secretul frumuseții sale. Cu el, artista își face un demachiant potrivit tenului ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton