Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit: „Am căzut din picioare. Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat”

 Calin Maria Bianca
.

Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit și s-a neglijat. Adina de la Heaven are probleme de sănătate. Frumoasa blondină a ajuns în stadiul în care și-a epuizat toate puterile și efectiv a căzut din picioare. Artista are un program extrem de încărcat, nu numai în privința concertelor, cât și atunci când stă acasă. Îi dedică tot timpul fiicei sale și face tot ce-i stă în putință ca totul să fie bine, lăsându-se pe ultimul loc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit și s-a neglijat. Adina Postelnicu, din trupa Hevean, are probleme de sănătate. Cântăreața e extrem de slăbită în ultima vreme și pare că se topește din picioare. De când a născut, artista se ocupă în permanență de fiica ei, fără a accepta ajutoare. Ba mai mult decât atât, nici la activitatea profesională nu renunță, astfel că are o viață destul de haotică.

adina-8adina-8

Artista formează un cuplu cu rapper-ul Glance. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de trei ani, Zeynep Maria. Adina își îndeplinește funcția de mamă cu brio, iar totodată este și o artistă desăvârșită. În ultima vreme este suprasolicitată, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra fizicului ei, cât și a sănătății.

Citește și: Adina de la Heaven a născut o fetiță.Ce nume deosebit i-a ales micuței

Citește și: Adina de la Heaven și-a botezat fetița.Motivul pentru care tatăl copilului nu a putut intra în biserică

Citește și: Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu.Și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg:”Nu am renunțat la dulciuri, dar…”. Câte calorii consumă zilnic

Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit și s-a neglijat

Cu un stil de viață foarte activ, în care reușește să se odinească doar câteva ore pe noapte, și cu numeroase zile în care abia mănâncă, corpul ei a tras un semnal de alarmă. Artista a slăbit destul de mult din cauza stresului, dar și pentru că nu prea știe ce înseamnă relaxare de când a devenit mamă.

„Încă mă trezește fiică-mea noaptea. Are trei ani și ceva, dar eu sunt genul de mamă posesivă, sunt călare pe ea toată ziua. Știu că greșesc, nu prea mai ai timp să mănânc, nu prea mai ai timp nici să dormi.

Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani. Am slăbit vreo 5-6 kilograme. Acum am în jur de 51 de kilograme și eu mă simt bine undeva la 54-53 de kilograme!

Sunt sub linie, am făcut și prostia de a conduce mult, de a pleca la concerte, nu am dormit, m-am stresat, venit repede acasă la copil, până am căzut din picioare!', a declarat Adina Postelnicu pentru Click.ro.

Adina de la Heaven: 'Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat'

Adina de la Heaven 's-a topit pe picioare', la propriu. Obișnuită cu stilul de viață haotic în care odihna era exclusă de pe lista zilnică, artista a observat cum corpul începe să nu mai dea randament. Într-o zi, în timp ce se ocupa de treburile casnice, a amețit și a căzut. Cântăeața a refuzat categoric să meargă la spital, mama ei fiind cea care a avut grijă de ea să se facă bine cât mai repede.

„Nu am leșinat, dar am amețit și-am căzut! Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj! Nu am ajuns la doctor, pentru că am doctorul acasă. Mama e fost cadru medical, mi-a făcut câteva perfuzii, am luat vitamine. M-au pus pe picioare, în trei zile mi-am revenit ', a mărturisit artista pentru Click.ro.

Adina de la Heaven nu voia să își boteze fiica

Pe când fiica interpretei împlinea patru luni, părinții ei declarau că nu va avea un botez și asta pentru că a moștenit religia tatălui ei, care este musulman. Între timp, lucrurile s-au schimbat, astfel că micuța Adinei de la Heaven a fost botezată. De la ceremonia din Biserică însă, a lipsit tatăl ei, tocmai pentru religia pe care o are. Nu a durat mult, iar apoi au plecat către locația unde avea loc petrecerea și peste 100 de apropiați îi așteptau să se distreze în cinstea micuței lor.

Sursa foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton