Irina Fodor, adevărul despre relația cu Gina Pistol, după ce s-a spus că ar fi rivale: „La început de drum, când am preluat show-urile, ea...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Irina Fodor a dezvăluit adevărul despre relația ei cu Gina Pistol, după ce s-a spus că ar fi rivale. Zvonurile legate de cele două prezentatoare TV au început după ce iubita lui Smiley i-a predat ștafeta soției lui Răzvan Fodor în privința emisiunilor „Chefi la cuțite' și „Asia Express', cunoscută mai nou ca „America Express'. Irina Fodor a infirmat toate speculațiile de acest tip în revista VIVA!, susținând că între ea și Gina Pistol nu se pune problema de așa ceva, acestea înțelegându-se, de fapt, foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, ai jonglat între „Chefi la cuțite și „Asia Express, viața de familie, campanii pe rețelele de socializare… Mai ai să joci în seriale și să scrii o carte, și cred că le-ai făcut pe toate. Cum faci să ai atât de multă energie?

Mai un pupic de la soț, mai o îmbrățișare de la copil, mai o vitamină și sunt gata de o nouă zi. (zâmbește) În plus, mie îmi și place tare mult atmosfera din televiziune, fiecare proiect nou îmi dă o stare bună, mă duc cu drag la muncă, colegii mei sunt amuzanți, iar atunci când îți place ce faci, primești energie, nu consumi.

irina-fodor-12-1irina-fodor-12-1

Citește și: Cum a fost Irina Fodor la un pas să fie răpită la America Express: „Aceasta este strategia când vor să documenteze o posibilă victimă. Niște indivizi ne…'. Detalii despre echipa câștigătoare / EXCLUSIV

Citește și: Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, Josephine. Cum arată și cu cine seamănă micuța

Citește și: De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Am fost nevoită să renunț la ceva…”. Flavia Mihășan a înlocuit-o

Irina Fodor, adevărul despre relația cu Gina Pistol, după ce s-a spus că ar fi rivale

Și ești mereu cu zâmbetul pe buze! OK, mă gândesc că nu îți faci poze când plângi și să le postezi pe Instagram, dar pare că ești mereu fericită și veselă. Chiar așa: pe tine ce te face să plângi? Spre exemplu, ultima dată când s-a întâmplat, pentru ce ai plâns?

Chiar sunt un om fericit, găsesc mai repede motive să zâmbesc decât să plâng. Cu toate astea, cred că cel mai des plâng la „America Express. (râde) Plâng înainte să plec, de dorul ce știu că va urma, plâng alături de concurenți, când trec prin momente grele, când sunt eliminați, sau de fericire, când ajung pe podium, plâng la întoarcere, de iubirea care mă copleșește când îmi revăd familia… Deci, mai și plâng, câteodată.

Practici tehnici de dezvoltare personală, gen afirmații pozitive, meditații, rugăciuni, life coaching?

Sunt cumva atrasă de zona asta, iar dacă găsesc un articol interesant, îl citesc și îmi păstrez în minte ce îmi trebuie de acolo, dar cam atât.

„Nici nu se pune problema despre rivalitate'

Apropo de emisiunile pe care le-ai preluat de la Gina Pistol. S-a tot vorbit despre o rivalitate între voi din pricina asta. Care este, de fapt, adevărul despre relația ta cu Gina? V-ați dat unfollow sau nu?

Nici nu se pune problema despre rivalitate, noi ne înțelegem foarte bine, ea mi-a dat chiar sfaturi la început de drum, când am preluat show-urile, amândouă suntem fete săritoare, oferim ajutor când e nevoie, ne luăm în serios munca și suntem dedicate 100% atunci când vine vorba despre proiectele în care suntem implicate.

Ce dorințe ți-au rămas neîndeplinite până acum și le-ai pus pe lista lui 2023?

Sunt un pic superstițioasă, păstrez lucrurile importante doar pentru mine, că apoi poate nu se mai îndeplinesc. Pe lângă acelea, ar mai fi câteva locuri în lumea asta pe unde mi-ar plăcea să ajung măcar o dată în viață. Vedem, cine știe?

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton