Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, a dezvăluit sexul bebelușului. E însărcinată în șapte luni

 Dumitrache Laura
.

Irina Deaconescu și Cristi Manea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape patru ani, iar împreună au o fetiță minunată, pe Victoria. Iubirea lor este extrem de puternică, iar aceasta este dovedită de faptul că Irina va aduce pe lume cel de-al doilea copil al lor. Recent, vloggerița le-a spus fanilor din mediul online sexul bebelușului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Irina și Cristi este unul extrem de frumoasă. Relația lor de iubire a început în octombrie 2019, și deși erau foarte tineri și nici măcar un an de relație, Irina anunța că este însărcinată cu primul lor copil. Câteva luni mai târziu, vloggerița a adus-o pe lume pe Victoria, care le-a schimbat viața celor doi. În prezent, Irina Deaconescu este însărcinată în luna a șaptea cu cel de-al doilea copil.

Irina DeaconescuIrina Deaconescu

Cristi Manea și Irina Deaconescu urmează să devină părinți pentru a doua oară. Vloggerița a renunțat la viața de Capitală și s-a decis să se mute împreună cu iubitul ei la Cluj. Blondina a avut încredere că va clădi o familie frumoasă alături de celebrul fotbalist, deși i-a greu să renunțe la tot ce clădise în București.

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Irina Deaconescu atunci când nu e pe Instagram și YouTube.La doar 20 de ani a reușit să aibă sute de mii de fani

Citește și: Ruxi de la Bravo, ai stil! pleacă din țară după finala emisiunii:„Vreau să lansez o colecție de haine'

Citește și: Soția lui CRBL, replică pentru Andreea Tonciu după ce aceasta l-a jignit grav pe artist:„Știu ce am acasă'

Irina Deaconescu și Cristi Manea au spus sexul bebelușului: vor mai avea o fetiță

După ce în 2020 a devenit mămică pentru prima oară, în urmă cu șapte luni, Irina Deaconescu anunța că este însărcinată din nou. Vedeta formează un cuplu cu fotbalistul Cristi Manea, iar împreună au o fetiță minunată, Victoria. În curând, micuța va mai avea un partener de joacă, căci Irina va naște peste câteva luni. Blondina este urmărită de mii de internauți pe rețelele de socializare, iar în urmă cu puțin timp a anunțat sexul bebelușului printr-un vlog pe Youtube.

Irina Deaconescu urmează să aducă pe lume cea o fetiță, iar marea întâlnire va avea loc la finalul lunii martie. Vloggerița este extrem de emoționată de când a aflat că va mai avea o fetiță, mai ales că Victoria va avea o surioară cu care să se joace.

„Ieri am fost la doctor, bebe ste super bine, are un kilogram jumătate. Sunt însărcinată astăzi în 30 de săpătămâni, nici mie nu îmi vine să cred, sarcina este destul de mare. Preconizăm noi că o să nasc undeva în finalul lunii martie, începutul lunii aprilie.O să nasc un bebe în zodia berbec(…)O să avem încă o fetiță! Sunt foarte fericită, pentru că deja știu cum e să ai o fetiță. Victoria o să aibă o cea mai bună prietenă„, a spus Irina Deaconescu.

Unde va naște Irina Deaconescu

Iubita lui Cristi Manea este extrem de entuzismată să-și cunoască cea de-a doua fiică, deși recunoaște că se teme de reacția Victoriei. Cu toate astea, Irina este fericită pentru că fiica ei cea mare se înțelege bine cu alți copii, ceea ce înseamnă că se va bucura atunci când își va cunoaște surioara. Irina Deaconescu le-a mai spus fanilor că va naște în Cluj, unde a născut și prima oară și că va apela la cezariană.

Fizic sunt bine, psihic am foarte multe emoții. Nu știu cum o să fie, cum o să reacționeze Victoria. Mă bucură faptul că este iubitoare, mângăie alți copii. O să nasc tot aici în Cluj, unde am născut-o și pe Victoria, tot prin cezariană. Eu zic că seamănă perfect cu Victoria, din ce am văzut la ecograf', a spus Irina Deaconescu pe internet. 

Irina Deaconescu, despre relația cu Cristi Manea

Deși s-au cunoscut când erau foarte tineri, chimia dintre Irina Deaconescu și Cristi Manea este în continuare extrem de puternică. Dovada iubirii lor sunt micuța Victoria și bebelușa care urmează să vină pe lume în luna martie. În urmă cu doi ani, Irina Deaconescu ne-a vorbit despre relația cu celebrul fotbalist. Cei doi s-au cunoscut la Neversea, iar fotbalistul a fost cel care a făcut primul pas.

Cristi e cel mai blând om pe care îl cunosc. Așa l-am cunoscut și tot așa a rămas. Amândoi avem calități și defecte, dar cel mai important este că mereu ajungem să discutăm și să rezolvăm orice problemă. Cred că între noi există o balanță, ne completăm și ne ajutăm să devenim cele mai bune variante ale noastre', ne-a mărturisit Irina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton