Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Ce decizie a luat: „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă”

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor România 2023 și a ajuns de urgență la medic, dar anunță că nu se lasă cu una, cu două și este decis să-și ajute echipa așa cum poate. Deși are mâna în gips și medicii i-au recomandat o perioadă lungă de rapaos, Iftimoaie nu are de gând să se retragă din competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Până acum, Ionuț Iftimoaie a intrat pe toate traseele de la Survivor România 2023 și a adus multe puncte echipei sale, fiind unul dintre concurenții de bază ai Faimoșilor. La una dintre probele recente el s-a accidentat, dar a continuat să joace, însă până la un punct în care a avut nevoie de medic.

anunt-trist-facut-de-domnul-dan-ce-se-intampla-cu-ionut-iftimoaie-dupa-ce-s-a-accidentat_size24anunt-trist-facut-de-domnul-dan-ce-se-intampla-cu-ionut-iftimoaie-dupa-ce-s-a-accidentat_size24

Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips

Prezentatorul Daniel Pavel a dezvăluit că Iftimoaie nu va mai intra o perioadă pe trasee.

„Ai acuzat o durere la mâna stângă, consultațiile medicului arată că ai nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, o perioadă în care nu vei intra pe traseu. Ești pe banca Faimoșilor, însă îi susții doar de pe bancă. Ionuț, iată o accidentare care te face să stai pe margine pentru o perioadă. Cum simți această chestiune?', a spus în emisiune Daniel Pavel.

Ulterior, Ionuț Iftimoaie a dezvăluit tuturor fanilor emisiunii că are mâna stângă în ghips, dar tot își va ajuta echipa.

„Așa este! În urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat. De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori și de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, tot o să pot să ajut echipa', a spus el.

Citește și: Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului’

Citește și: Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Cum s-au afișat pe Instagram: „Numai infidelii dau like'

Citește și: Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Cum au reacționat fanii emisiunii: „Nu merita să plece’

Și a continuat: „Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine cum este situația, însă vreau să contribui și să particip la jocurile care o să îmi permită să pot să aduc și eu aportul echipei, mai ales pentru ce înseamnă jocurile de provizii și pentru imunitate. Sunt un luptător, este într-adevăr o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă'.

Ce face soția lui Ionuț Iftimoaie la fiecare emisiune Survivor România

Maria Iftimoaie nu a mers niciodată la vreun meci de K1 disputat de soțul ei, așa că Ionuț Iftimoaie a trebuit să accepte asta toată cariera lui.

„Nu-mi puteam înfrunta emoțiile. Pur si simplu, mi se înmuiau genunchii! Așa că am preferat să rămân acasă și să-i țin pumnii strânși în fața televizorului, de fiecare data! Cum fac și azi, când participă la Survivor!', a declarat Maria Iftimioaie pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Maria și Ionuț Iftimoaie au trei copiii, pe Nicholas, 14 ani, Nicole, 13 ani, și Ioana, opt ani.

„Avem program la televizor, toată familia, de câteva săptămâni bune! Nu e greu de ghicit, dar în zilele în care se transmite un anume program la televizor, noi toți membrii familiei, nu mai facem nimic altceva. Îi ținem pumnii strânși, o dată în plus, tatei!', dă ea asigurări.

Maria Iftimoaie a evitat să deconspire „planul secret' cu care vestitul luptător a plecat la Survivor. „Anumite lucruri nu pot fi spuse niciodată în public. Însă vă pot spune că Ionuț a plecat să facă o treabă cât mai bună. Toată lumea știe că-i place adrenalina, că iubește competiția! L-am înțeles și l-am susținut de fiecare dată!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton