Cine este Mircea Gheorghiu, noul actor din serialul Lia. Joacă rolul lui Tavi

 Laciu Andreea
.

Cine este Mircea Gheorghiu. Acțiunea din serialul Lia de la Antena 1 este pe cale să devină și mai palpitantă decât până acum. Apar noi personaje care vor produce răsturnări de situație, iar tensiunea se va ridica la cote maxime. Pe actorul Mircea Gheorghiu publicul din România îl cunoaște datorită rolului său din proiectul anterior de la același post de televiziune, serialul Adela. În trecut, a făcut parte din distribuția mai multor seriale de succes de la noi, precum Aniela, Iubire și Onoare sau Îngeri Pierduți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În serialul Adela a dat viață unui personaj care și-a pus căsnicia în pericol din cauza dependenței de alcool, dar care și-a repus apoi viața pe picioare, ba chiar a decis să candideze pentru primărie. De data aceasta însă, a acceptat provocarea de a juca un tip de personaj dintr-un registru complet diferit în serialul Lia de la Antena 1.

mircea-gheorghiu-01mircea-gheorghiu-01

Mircea Gheorghiu – viață personală

Mircea Gheorghiu s-a născut în data de 13 octombrie 1969, la Galați. Are 53 de ani și este zodia Balanță. Este un profesor român de actorie, actor de televiziune și de teatru, principalul continuator al metodei Ion Cojar în pedagogia artei actorului, potrivit Wiki. A absolvit cursurile Liceului Vasile Alecsandri din Galați, are o soră și o fiică pe nume Ilinca, după cum se poate observa pe profilul său de Facebook.

Dee asemenea, este și Doctor în Teatru (Diplomă de licenţă în Arta Actorului'- Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale'), precum și Conferenţiar Universitar – Catedra Arta Actorului, Facultatea de Teatru, UNATC.

Citește și: „Am crescut mai mulți copii decât am făcut'. Ce relație are Ilinca Goia cu ceilalți actori din serialul Lia, de la Antena 1

Citește și: Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV: „Trebuie să dau și niște explicații'

Citește și: Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor: „Ne știm din studenție. Ea a fost…' / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru…'

Cariera lui Mircea Gheorghiu

De-a lungul timpului a pregătit și format numeroși studenți care au avut ulterior activități profesionale remarcabile atât în România, cât și peste hotare, precum: Maria Roman, Alex Potoceanu, Lorena Zăbrăuțeanu, Alina Grigore, Adela Popescu, Paul Ipate, Ioana Blaj, Vlad Zamfirescu și mulți alții.

A jucat în numeroase piese de teatru, producții de televiziune și a fost și regizor. Activitatea lui artistică a fost recompensată cu mai multe premii. Printre serialele în care a jucat se numără: Regina, în care a avut rolul Milan Svenhalk, Aniela, în care a avut rolul Nae Frunzeanu, Iubire și Onoare, în care a avut rolul Felix Stratan, dar și Îngeri Pierduți, serial în care a jucat rolul Mircea Dumitrescu, potrivit IMDb.

Ce rol joacă în serialul Lia

Actorul Mircea Gheorghiu joacă rolul Tavi. Acest personaj este unul negativ, membru al clanului Rocca. El este în căutarea răzbunării și va fi un inamic puternic pentru celelalte personaje pozitive.

„Atunci când un membru al familiei tale ajunge la puşcărie, vinovaţii trebuie să plătească. Răzbunarea devine cuvântul de ordine şi nimic altceva nu mai contează. Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte. Tavi este un personaj fără scrupule, care încurcă iţele şi tulbură apele.

Va fi o apariţie inedită pentru mine, într-un proiect de mare anvergură, care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Abia aştept să faceţi cunoştinţă cu Tavi şi clanul Rocca”, a declarat actorul Mircea Gheorghiu, potrivit Pagina de Media.

Sursă foto: Antena 1, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton