Ionuț Gojman de la „Insula Iubirii” are o nouă iubită. Primele declarații despre blonda din viața lui

 Lixandru Livia
.

Ionuț Gojman nu mai este singur. La mai bine de un an de la despărțirea de Mirela Baniaș, femeia alături de care a venit la Insula Iubirii, să își testeze dragostea, ispita de la Antena 1 și-a găsit fericirea în brațele unei blonde în vârstă de 25 de ani.

hqdefault-1hqdefault-1

Ionuț Gojman și Salvia Rusu sunt împreună de două luni și se înțeleg de minune. Ionuț mărturisește că ea este tot ce și-a dorit.

„Ne cunoaștem de câțiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraș în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtășit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam așa a început povestea noastră. Și suntem așa de 2 luni. Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit' a declarat Ionuț Gojman, pentru spynews.ro

Ionuț Gojman a postat și un mesaj emoționant, pe contul lui de Facebook, pentru a afla toată lumea cât este de fericit alături de Salvia Rusu.

Sâmbătă dimineață, aproape unul de celălalt…doar NOI…decembrie…aproape seară…aproape iarnă…aproape liniște…aproape zâmbind…aproape un an nou…aproape de reușită…împreună..🤗” a fost mesajul lui Ionuț Gojman, pentru iubita lui. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton