Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise regretatul său tată, la 18 ani: "Costa enorm, cât o casă"

 Radulescu Ruxandra
.

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Din păcate, cu ocazia zilei de naștere a lui Ionuț Dolănescu, famili artistului nu este unită, căci relația cu fratele său, Dragoș Dolănescu, a fost permanent afectată, după moartea tatălui lor. Cu toate acestea, Dragoș Dolănescu a transmis un mesaj fratelui său înstrăinat și a oferit detalii mai puțin cunoscute despre maniera în care tatăl lor se comporta față de fiii săi. Dragoș Dolănescu a spus și ce cadou scump i-a dăruit tatăl său lui Ionuț, atunci când a împlinit 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Cei doi fi ai artistului Ion Dolănescu, Ionuț și Dragoș, au fost implicați într-o serie de scandaluri din cauza moștenirii de un milion de euro, lăsată de tatăl lor. Totuși, Dragoș a lăsat la o parte resentimentele de ziua fratelui său și i-a transmis acestuia un gând bun. Cu această ocazie a rememorat cum anume celebra tatăl lor ziua de naștere a celor doi fii, dar și ce cadou a primit fratele său, Ionuț, la majorat.

3950-133602-ion3950-133602-ion

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce mesaj i-a transmis fratele său, Dragoș

Dragoș Dolănescu relatat, cu ocazia zilei de naștere a fratelui său, Ionuț Dolănescu, ce cadou scump a primit acesta de la tatăl lor atunci când și-a celebrat majoratul.

„Eu și Ionuț nu mai vorbim de vreo 12-13 ani, dar îi urez „La mulți ani, alături de frumoasa lui familie și multă sănătate!

Citește și: Ce se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu.Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobil

Citește și:Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun’

La împlinirea vârstei de 18 ani, tata i-a comandat lui Ionuț o mașină Opel, din Olanda, costa enorm, cât o casă. Eu nu i-am cerut însă niciodată nimic. Dacă aveam haine și mâncare, consideram că e suficient. Mie nu mi-a luat mașini, case sau cadouri foarte scumpe. Lui Ionuț însă tata i-a mai dăruit și alte mărci de mașini, fratele meu a fost mereu atras de mașini, i-au plăcut mereu. Și pentru mine a făcut un lucru foarte frumos. Pe când se afla în avion, cu instrumentiștii lui, a cerut vin și a ciocnit cu ei, în cinstea mea, de ziua mea de naștere. Tata ne serba și în lipsa noastră', a mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru Playtech.ro.

Dragoș Dolănescu, despre împărțirea moștenirii cu Ionuț Dolănescu: „Tata a vrut să-mi lase mie toată averea lui”

Dragoș Dolănescu susține că tatăl lor a vrut să-i lase lui întreaga avere, în valoare de un milion de euro. Dragoș a dat de înțeles că voia să împartă moștenirea cu fratele său, Ionuț Dolănescu.

„Înainte de a muri, tata a vrut să-mi lase mie toată averea lui, de un milion de euro, a vrut să-mi facă acte pe numele meu. Era tare dezamăgit că Ionuț plecase în Australia și că se însurase cu o femeie mai mare decât el, care avea un copil.

I-am zis așa: „Tată, și o farfurie dacă-mi lași, o sparg în două și o împart cu Ionuț. Eu îl divinizez, nu ne strica prietenia'. Tata mi-a dat atunci un răspuns cu tâlc: „O să-ți pară rău, vei vedea că într-o zi te va trăda!'., a mai explicat Dragoș Dolănescu.

Cum se înțelegeau Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu, în copilărie

Dragoș Dolănescu a mai povestit că el și fratele său, Ionuț Dolănescu, au fost buni prieteni în copilărie și se înțelegeau bine, însă, în timp, relațiile dintre ei s-au deteriorat.

Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie. Te căsătorești de tineri, te iubești, apoi, te dezvolți separat și te trezești că ești străin unul față de celălalt. Așa e și cu mine și cu Ionuț, în acest moment. Din păcate, am evoluat diferit, fiecare e cu familia lui, cu problemele lui', ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton