Trucuri de machiaj care îți fac fața să pară mai slabă

 Calin Maria Bianca
.

Trucuri de machiaj care îți fac fața să pară mai slabă. Ai acumulat câteva kilograme în plus iar acest aspect se vede în mare parte la nivelul feței sau pur și simplu vrei să ai o față cu adevărat sculptată? Ei bine, în ziua de azi nu este deloc dificil să faci acest lucru. Tehnicile în ceea ce ține de domeniul makeup-ului au evoluat la cote maxime. Nu, nu ai nevoie de cele mai scumpe produse, ci să urmezi cu atenție sfaturile specialiștilor când vine vorba de trucuri. Iată ce trebuie să faci pas cu pas pentru a avea o față mai slabă cu ajutorul produselor cosmetice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Toate ne dorim să avem o față bine definită, cu ochi mari, pomeți accentuați, nas mic și buze frumoase. Sunt cazuri în care Mama-Natură a avut grijă la aceste aspecte și machiajul este degeaba, însă sunt și situații când tehnicile și trucurile make-up artiștilor te pot face să arăți așa cum ai visat. Nu este deloc greu, asta dacă ai în vedere să urmeză cu atenție indicațiile.

Citește și: Mască de față cu miere. Cea mai bună rețetă

Citește și: Mască de față cu aloe vera. Rețeta și beneficii

Citește și: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express 2023: „Un drum foarte frumos, fără niciun regret”

Citește și: Survivor România 2023. DOC și Kamara s-au certat din nou și și-au adus acuzații incredibile

O față mai slabă prin puterea machiajului nu înseamnă doar un contur 'făcut ca la carte'. Pentru o față mai suplă ai nevoie de mult mai multe trucuri. Acestea includ și machiajul ochilor, al buzelor și abia mai apoi partea de 'sculptat' a zonelor unde kilogramele în plus și-a pus amprenta.

Trucuri de machiaj care îți fac fața să pară mai slabă

În ziua de azi este foarte ușor și la îndemâna oricui să se simtă bină în propria piele. Dacă ai un complex, poți să-l rezolvi mai repede decât te-ai aștepta, mai ales dacă este vorba de unul la nivelul fizionomiei. Ai nasul mare? Buzele mici? Fața prea voluminoasă? Ei bine există un truc pentru fiecare 'problemă', astfel încât să arăți așa cum îți dorești. Pentru o față mult mai suplă, trebuie să urmezi trucurile enumerate mai jos:

  • Accentuează-ți ochii

Un prim pas spre schimbare sunt ochii. Atunci când ochii sunt mari, te poți bucură de o fizionomie alungită, în care ei sunt cei care ies în evidență mult mai mult. Prin urmare, mai întâi ai grijă să folosești trucurile pentru ochi mai mari, iar apoi continuă cu restul pașilor.

  • Pune-ți în evidență pomeții

Secretul unor pomeți care ies în evidență este modelarea corectă. Pentru acest pas ai nevoie de o pensulă specială şi de un fard pentru obraji în formă de pudră, cu un ton neutru și subton rece. Prin mișcări lungi, dinspre perciuni spre interiorul feței, pudrați cea mai reliefată zonă a obrajilor.

Ce trebuie să faci pentru a avea fața mai suplă

Nu, nu doar trucurile de mai sus sunt necesare pentru a avea o față suplă. Procesul este mult mai mare și complex, însă cu siguranță rezultatul o să fie pe măsură.

  • Sculptează-ți bărbia

Nu doar pomeții au nevoie de un contur bine definit pentru a ieși în evidență, ci și bărbia și nasul. Pentru a evita aspectul bărbiei „duble' ai nevoie de o pudră pentru contur de culoare maro închis, mată. Apoi, cu ajutorul unei pensule, aplică pudra începând din spatele urechii, de-a lungul liniei de sub mandibulă şi du-o spre mijlocul bărbiei. Fă acest lucru până când se potriveşte culoarea și ajunge aproape de nuanţa gâtului.

  • Micșorează-ți nasul

Nasul are un rol important atunci când vine vorba de machiaj. Dacă nu sunt aplicate corect produsele cosmetice, poate părea că este mult mi mare decât îl ai fără machiaj. Prin urmare, acordă o atenție sporită acestui pas. Ai nevoie de o pudră pentru contur şi o pensulă subţire. Aplică pudra printr-o mişcare verticală de-a lungul părţilor laterale ale nasului. Tapotează până când pudra se transformă în umbre discrete. La sfârşit, foloseşte pe mijlocul nasului puțină pudră iluminatoare, care face ca nasul tău să pară mai drept şi mai subţire.

  • Accentuează-ți buzele

La fel ca nasul, și buzele au un aspect extrem de important atunci când vine vorba de subțierea feței prin machiaj. Pentru buze mai mari și mai senzuale, primul lucru pe care trebuie să-l faci, este să-ţi conturezi buzele cu un creion în ton cu nuanţa tenului. După, aplică un ruj în nuanțe deschise și un luciu de buze, pe mijlocul buzei inferioare.

Acum, după ce ai urmat toate aceste trucuri 'ca la carte', te poți bucura de o față mai suplă și un machiaj al feței așa cum fac și make-up artiștii!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton