Ionel Ganea a divorțat! Soția fotbalistului din Generația de Aur s-a ales cu o pensie viageră substanțială

 Oana Pantazi
.

După nenumărate termene de judecată, Ionel Ganea și soția lui au divorțat în sfârșit. Chiar dacă nu a primit tot ce și-a dorit, Dana Iaru, acum fosta soție a internaționalului, s-a ales cu o pensie viageră deloc de neglijat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ionel Ganea și soția lui au divorțat, în sfârșit, după un proces lung, care le-a pus nervii la încercare. zilele trecute, magistrații Judecătoriei Făgăraș au dat decizia finală în cazul procesului de divorț dintre Ionel Ganea și soția lui, Dana Iaru.

Fostul star al Generației de Aur va fi nevoit, de acum înainte, să-i plătească soției sale o rentă viageră de 5.000 de lei.

'Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință:

Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere. Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivă', a fost decizia magistraților.

Fostul fotbalist internațional și Dana Iaru au doi copii: Ioana, 22 de ani, înfiată, și George, 19 ani, fotbalist la Viitorul.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Ionel Ganea și fosta lui soție

Un divorț cu repetiție

În luna aprilie, aflat în plin proces de divorț, Ionel Ganea a traversat momente dificile chiar în timp ce se afla tribunal. Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, după ce i s-ar fi făcut rău în sala de judecată. Cadrele medicale spuneau atunci că e posibil să fi făcut o criză de epilepsie, însă martorii au declarat că Ionel Ganea ar fi fost în stare ebrietate. Acesta a ajuns la Spitalul Municipal Făgăraș după ce a leșinat.

„Am avut o stare de leșin. Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor, a stresului… Ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu (n.r. – George a marcat două goluri în meciul Astra – Viitorul, scor 1-4) și probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok', a spus Ionel Ganea, pentru Fanatik.

Dana şi Ionel Ganea au mai fost la un pas de divorț și în 2010. Atunci, fostul internațional a cerut instanţei desfacerea căsătoriei şi custodia copiilor. Cei doi soți s-au împăcat însă cu doar câteva zile înainte ca judecătorii din Buftea să pronunţe despărţirea.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Mulțumită de decizia judecătorilor

Dacă, poate, pe Ionel Ganea nu l-a încântat prea mult suma stabilită drept pensie viageră pentru fosta lui soție, aceasta s-a declarat mulțumită de decizia judecătorilor.

„Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai fericite din viața mea. Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, îmi pot trăi viața liniștită. Decizia este definitivă și irevocabilă, acel domn nu mai are nicio cale de atac. Nu mă așteptam la o asemenea decizie, aici mă refer la renta pe care o voi primi.

Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun-simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea sa merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există niciun contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo”, a declarat Dana Iaru, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: „Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta, Libertatea


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton