Acces Direct revine la Antena 1, la 3 săptămâni de la infectările cu coronavirus din echipă

 Stamen Diana
.

Emisiunea Acces Direct iese din izolare și revine la Antena 1 cu un nou sezon, după ce mai mulți membri ai echipei au fost infectați cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luni, 17 august, Mirela Vaida revine în platoul de la Acces Direct, începând cu ora 17.00. Emisiunea de la Antena 1 a fost suspendată, după ce au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 printre membrii echipei.

Noul sezon al emisiunii este anunțat de un promo, iar informația a fost confirmată de reprezentații Antena 1.

Acces Direct a intrat într-o pauză forțată, după ce Vulpița și Viorel Stegaru au fost condirmați cu COVID-19. Show-ul a mai continuat câteva zile, însă apoi a fost luată decisia de a se izola toată echipa.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, s-a testat pentru noul coronavirus, iar din fericire rezultatul a fost negativ.

'Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!

Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile’, a declarat Mirela Vaida pe Instagram, după ce a fost luată la rost de fani. 

Citește și: COVID-19 la Acces direct! Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Mirela-Vaida-Acces-direct-2Mirela-Vaida-Acces-direct-2

Citește și: Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct:”Fiecare postare costă 5.000 de euro”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton