Ion Surdu și Andreea Arsine au câștigat sezonul 3 Exatlon. Au plecat acasă cu trofeul

 Pirvu Cristina
.

Ion Surdu și Andreea Arsine au câștigat trofeul Exatlon – sezonul 3. Este pentru prima dată în istoria emisiunii când doi concurenți pleacă acasă cu marele premiu. Iată primele lor declarații după ce săptămâni la rând au luptat pentru trofeu și bani. 

Duminică, 9 iunie 2019, a avut loc finala celui de-al treilea sezon al show-ului Exatlon, transmis de postul de televiziune Kanal D. Ce patru finaliști ai concursului desfășurat în Republica Dominicană au fost Ion Surdu, Nicoleta Luncă, Gabriel Nedelcu și Andreea Arsine, ultimii doi calificându-se sâmbătă în marea finală.

În premieră, la Exatlon au existat două finale, a fetelor şi a băieţilor, iar câştigătorii Andreea Arsine şi Ion Surdu i-au învins pe instructoarea de fitness Cătălina Şeicaru (25 de ani), respectiv pe dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani).

Câştigătoarea Exatlon Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe: „A fost un sentiment foarte plăcut să câştig această competiţie, pentru că am avut un parcurs foarte anevoios. Prima parte a fost foarte OK, după care am avut o parte de oboseală. Au fost discuţii şi în echipă şi ajunsesem la un moment dat să cred că nu mai este locul meu în această competiţie. Duelurile la care am luat parte mi-au dat putere pe de o parte, dar primul duel a fost încărcat cu foarte multă durere”, a declarat Andreea Arsine, care a făcut parte din echipa Faimoşilor.

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, câştigătorul Exatlon Ion Surdu a început aventura în sport cu fotbalul, evoluând în divizia naţională, iar mai apoi în Liga a 3-a.

„În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut sau care nu m-au susţinut, dar s-au uitat la mine, pentru că fără voi nici noi nu am fi fost acolo. Ce pot să zic este că am încă mari emoţii, dar o să încerc să vorbesc mult mai mult cu voi prin toate reţelele de socializare. A fost o experienţă foarte frumoasă, unică şi cu siguranţă ce vedeţi de acasă pare mai simplu, dar acolo toate lucrurile sunt mult mai complicate, mult mai dure, mai reci. Chiar dacă am fost într-o echipă, a fost şi o competiţie individuală şi, după cum s-a văzut, cine rezistă psihic, acela are avantajul. Eu am avut acest avantaj pentru că practic un sport individual şi pentru acest lucru vreau să le mulţumesc antrenorilor mei. Sper că v-a plăcut ce am făcut acolo şi sper că am fost spectaculos. Am încercat să fiu eu şi sper că veţi aprecia acest lucru”, a declarat Ion Surdu, care a făcut parte tot din echipa Faimoşilor.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton