Cum arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu. Nu e una clasică: ”După 2 ani împreună”

 Stamen Diana
.

A mai rămas foarte puțin până la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea. Emoțiile sunt mari, iar pregătirile sunt în toi, pentru că vedeta își dorește ca evenimentul să iasă perfect. Dacă vă întrebați cum arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu, vă prezentăm noi.

În luna iulie va avea loc marele eveniment, pe care Adelina Pestrițu și viitorul ei soț îl așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi au început să dea deja invitațiile prietenilor. Întotdeauna, vedeta ne surprinde cu alegerile pe care le face chiar și atunci când vine vorba de invitații.

Invitația la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea nu este un clasică, ci în versuri. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a apelat la prietenul ei, Flick, pentru a face versurile pentru invitația la nuntă.

'Vă facem atenți puțin

C-un eveniment de fiță

Adelina în buletin

Nu prea va mai fi 'Pestriță' 

După 2 ani împreună

Cu iubire și-un copil

A venit vremea să-i spună

Un 'Da' sincer lui Virgil! 

În iulie, pe 20

Vor cu toată bucuria

Lângă ei tu să petreci

Și lângă Zeny Maria!  

Zâmbitori și eleganți.

La ora 5 după-masă

Vă așteaptă-n Dorobanți,

La nunta religioasă ', scrie pe invitația de nuntă a Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu va avea două rochii de mireasă

Adelina Pestrițu se va căsători cu Virgil Șteblea pe data de 20 iulie. O parte din pregătiri sunt gata, dar ce era mai important a stabilit: rochiile pe care le va îmbrăca. Vedeta a ales două rochii superbe, de la un brand internațional, una la biserică și alta la petrecere.

„20 Iulie este ziua în care eu cu Virgil ne vom uni destinele în față lui Dumnezeu, alături de fiica noastră, ființă care a dat un alt sens vieții și relației noastre și vom da o super petrecere cu familiile și prietenii noștri.', a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei. 

FOTO: Instagram, Facebook

Adelina Pestritu si Virgil StebleaAdelina Pestritu si Virgil Steblea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton