Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să o ajute cu bani de Sărbători și anul acesta: „Momentan nu am primit nimic”

 Dumitrache Laura
.

Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să o ajute cu bani de Sărbători și anul acesta. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, va petrece Sărbătorile de iarnă alături de fiul și soțul ei. Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că se descurcă foarte greu cu banii pentru că nu are un loc de muncă stabil. Cu toate astea, Ioana Tufaru speră ca de Crăciun să primească ajutor financiar din partea lui Gigi Becali.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să o ajute cu bani de Sărbători și anul acesta. Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Andra Călugăreanu, are probleme mari cu banii. Chiar și așa, aceasta se bucură că este alături de soțul și fiul ei, și că vor petrecere Crăciunul și Revelionul împreună. Ioana Tufaru speră la o minune de Sărbători și să primească bani de la Gigi Becali.

ioana tufaru baniioana tufaru bani

Gigi Becali a fost impresionat de povestea Ioanei Tufaru, motiv pentru care a decis să îi cumpere o locuință. Fiica Andei Călugăreanu a considerat atunci că ajutorul primit de la afaceristul milionar a fost un adevărat dar divin. Acum că se apropie sărbătorile de iarnă, Ioana speră ca Becali să o ajute cu bani.

Citește și: Din ce bani trăiește Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu:”Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut”

Citește și:Ce s-a întâmplat cu Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, la înmormântarea lui Alexandru Arșinel.I s-a făcut rău și a ieșit din biserică

Citește și:Programul Metrorex de sărbători.Cum circulă metrourile de Crăciun și de Revelion

Citește și:Mariah Carey a cântat pentru prima oară în duet cu fiica ei de 11 ani.Monroe a moștenit vocea mamei sale

Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să o ajute cu bani de Sărbători și anul acesta

Fiica Andei Călugăreanu va petrece Crăciunul și Revelionul în compania soțului și a fiului lor. Ioana Tufaru a mărturisit în nenumărate rânduri că are probleme financiare, dar chiar și așa, speră la o minune de sărbători. Mai exact, aceasta își dorește să primească ajutor de la Gigi Becali, așa cum a mai primit și în anii trecuți.

De sărbători vom sta acasă doar noi, atât de Crăciun cât și de Revelion, nu ne place să plecăm nicăieri și preferăm să stăm acasă și să ne uităm la televizor. Lui Luca ii plac colindele și a învățat vreo două, deci vom merge prin bloc la colindat, pe la vecini. Sunt sigură că va fi frumos, pentru că ne place tare mult această perioadă din an.(…)Eu să primesc un cadou de la Moș?! Sincer, nu știu ce mi-aș dori, nu m-am gândit la ceva anume, poate fi orice.(…) Momentan nu am primit, dar sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an', a declarat Ioana Tufaru pentru fanatik.ro.

Gigi Becali i-a oferit o garsonieră Ioanei Tufaru

În urmă cu câțiva ani, Gigi Becali a decis să o ajute pe Ioana Tufaru și să-i ofere o garsonieră. La acea vreme, fiica regretatei Andei Călugăreanu era însărcinată, iar milionarul nu a rămas pasiv la povestea ei de viață. Ulterior, în 2019, latifundiarul din Pipera a mutat-o pe Ioana Tufaru într-o nouă garsonieră, alături de soțul și fiul ei.

Ne-am mutat tot în „ograda' domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie. Aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje', declara în urmă cu mai bine de trei ani Ioana.

Din ce bani trăiește Ioana Tufaru

Ioana Tufaru, Ionuț și fiul lor, Luca, trăiesc într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali. Aceștia nu plătesc chirie, întreținere, apă sau curent , iar veniturile se duc pe mâncare și alte nevoi personale. Ioana Tufaru declara că nu mai are loc de muncă, dar nici nu se grăbește să își caute. Aceasta trăiește din ajutorul social și drepturile de autor pe care le primește. Ionuț a fost nevoit să renunțe la locul de muncă din cauza problemelor de sănătate.

'Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală.', a spus Ioana Tufaru pentru Ciao.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton