Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital, cu pneumonie, în plină pandemie de coronavirus! "Am inima frântă!"

 Oana Pantazi
.

În plină pandemie de coronavirus, Ioana Tufaru trece prin momente grele – soțul ei, Ionuț, este internat în spital, cu pneumonie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-o perioadă în care spitalele sunt un motiv de îngrijorare, în contextul pandemiei de coronavirus, Ioana Tufaru și-a internat soțul! Acum câteva zile, ea și-a anunțat prietenii de pe contul de socializare că e „cu inima frântă” în timp ce se afla cu Ionuț, soțul ei, la la Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, din București. Prietenii Ioanei s-au îngrijorat, cu atât mai mult cu cât aceasta nu a dat și alte detalii.

Citește și: Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

„Pneumonie. L-am internat”

Prietenii Ioanei Tufaru s-au alarmat și au întrebat-o care sunt motivele pentru care a ajuns la spital. „Soțul meu, niște probleme! O pneumonie, se pare, l-am internat!', a răspuns Ioana.

Citește și: Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: „Sunt praf emoţional!”

Dat fiind că noul coronavirus încă face ravagii, prietenii ei au încercat să o consoleze, cu atât mai mult cu cât virusul afectează în principal plămânii.

„Îmi pare rau, aveti grijă… Sper sa-i facă si testul de COVID… (că așa e procedura… cică) sănătate maxima!!!', i-a urat o altă amică din mediul virtual. „Nu știu! O să vedem!​', a încheiat Ioana Tufaru.

ioana-tufaru-copil-gradinita-1ioana-tufaru-copil-gradinita-1

Ioana și Ionuț s-au căsătorit după 5 ani de relație

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare s-au căsătorit pe 17 septembrie, anul trecut, după 5 ani de relație. Cei doi au un băiețel împreună.

„De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație.

Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge.

Am vrut să scap și de acest nume pe care l-am purtat până acum, am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul altă persoană de cinci ani, de când am această familie. Mi se fâlfâie de ce zice lumea!

Aș fi mai mândră dacă mi s-ar spune Călugăreanu-Mardare. În acte voi fi doar Mardare. Nu pot să cer mai mult decât am, ce să-mi doresc mai mult? Am invitat puține persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte puține, într-adevăr. Nu mai vreau copii, îmi ajunge Luca, e suficient. Deocamdată mai stăm, probabil la anul să facem nuntă’, povestea Ioana la Teo Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton