Jojo și Liviu Vârciu, colegi la Te cunosc de undeva. În trecut au fost la un pas de căsătorie, apoi s-au despărțit cu scandal

 Stamen Diana
.

Liviu Vârciu și Jojo sunt colegi la Te cunosc de undeva, emisiunea difuzată la Antena 1. Puțini știu că cei doi au fost la un pas de a deveni soț și soție, în urmă cu 20 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Noul sezon de la Te cunosc de undeva vine cu multe surprize pentru telespectatori. Concurenții din acest sezon sunt: AMI, Adda, Monica Anghel, Marcel Pavel, Jojo, Liviu Vârciu împreună cu Andrei Ștefănescu, potrivit Click!.

Filmările pentru sezonul cu numărul 15 sunt în plină desfășurare și se anunță a fi unul fabulos. Concurenții s-au pregătit intens pentru acest show și sunt gata să cucerească juriul, dar și telespectatorii.

Citește și: Surprize de proporții în următorul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva

liviu-varciu-jojo-1liviu-varciu-jojo-1

Jojo și Liviu Vârciu, colegi la Te cunosc de undeva

În anii 2000, Vârciu era superstar în România, cu trupa L.A. și îl încânta maxim rolul de donjuan pe care îl doreau toate fetele din țară. Cu toate astea, a vrut să se însoare cu Jojo. Era pregătit să ia viața de familie în piept, deși avea doar 19 ani. La fel și Jojo, însă n-a fost să fie.

Citește și: Decizii de ultimă oră la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunile iUmor, Chefi la Cuțite și Te cunosc de undeva

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!', a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

După ce au participat la Asia Express, Liviu Vârciu și Jojo se întâlnesc și la Te cunosc de undeva.

Citește și: Jojo este foarte panicată de pandemia provocată de coronavirus. A lansat un apel disperat: „Eu ies cu frică la cumpărături. Am doi copii mici acasă…'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton