Ioana Tufaru reacționează după ce a fost criticată că nu are grijă de fiul ei: "Mi-e silă de cei care se cred perfecți..."

 Dumitrache Laura
.

Ioana Tufaru a răbufnit la adresa celor care o critică pentru că nu ar avea grijă de copilul ei. Fiica Andei Călugăreanu a fost surprinsă în timp ce își lua copilul de la școală, fiind criticată pentru că nu se ocupă mai mult de creșterea băiețelului ei. Ioana Mardare susține că micuțul Luca are tot ce îi trebuie, iar ea are grijă de el foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru a fost criticată că nu are grijă de copilul său. Fiica Andei Călugăreanu nu a mai suportat și a răbufnit. Micuțul Luca nu a fost primit din prima la școală, iar mama lui a explicat ce se întâmplă. Aceasta a declarat că fiul ei nu a fost primit deoarece nu ar fi avut viă de flotant pe buletin pe sectorul 6.

ioana tufaru a reactionatioana tufaru a reactionat

Ioana trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate și ale celor materiale. Soțul Ioanei are mari probleme de sănătate, iar cei doi stau foarte prost cu banii, mai ales că bărbatul nu mai poate munci. Fiica Andei Călugăreanu se ocupă cu creșterea copilului său.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, la înmormântarea lui Alexandru Arșinel.I s-a făcut rău și a ieșit din biserică

Citește și: Momente grele pentru Ioana Tufaru:”Soțul e grav, e internat în spital”

Citește și:Cristina Bălan a făcut un avort înainte să nască gemenii cu sindrom Down:”Exista riscul de malformație a fătului”

Citește și:Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale:„Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”

Cum se apără Ioana Tufaru după ce a fost criticată că nu are grijă de fiul ei

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu trece prin momente grele. În vârstă de 45 de ani, Ioana se confruntă cu probleme financiare, după ce soțul ei s-a îmbolnăvit și nu mai poate munci. De asemenea, aceasta a fost aspru criticată deoarece nu ar avea grijă de fiul ei, Luca. Într-un interviu recent, Ioana Tufaru a răbufnit, declarând că face tot ce îi stă în putință să aibă grijă de fiul ei.

Mă doare și m-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine și despre familia mea. Mi-e sila să reproduc ce spune lumea, sau cel puțin ce spune o parte de lume, cea care nu are altceva mai bun de făcut și care se cred perfecți și fără de păcat, despre mine.(…)Și dacă fumez și beau suc care e problema? Uite că știu să mă limitez. Să pot bea și un suc, să aibă și copilul mâncare și să nu ne lipsească nimic. Dar trebuie să dau cuiva socoteala ce fac eu cu banii și cum îi drămuiesc? Atâta vreme cât copilul meu arată cum trebuie, cât e îmbrăcat, îngrijit, merge la școală, toată lumea e mulțumită. Nu văd care este problema unora!”, a declarat Ioana Tufaru pentru fanatik.

Ioana Tufaru are probleme cu banii

Fiica Andei Călugăreanu se confruntă cu probleme mari financiare. Ioana a declarat că soțul ei are probleme de sănătate și nu mai poate munci. Cu toate astea, Ioana Tufaru mai câștigă bani din teatru.

„Cu banii ne descurcăm la fel ca și până acum, adică greu! Dar, mergem mai departe, nu cerem nimănui nimic, încercăm să ne descurcăm cu ce avem! Eu mai fac diverse colaborări din care mai scot un bănuț, pe la teatru! Ionuț nu muncește, nu pentru că nu vrea, ci pentru că starea de sănătate și medicii nu-i permit! Veniturile sunt mici, e adevărat, dar încercăm să facem față!„, a mai spus fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru: „Dl Becali de mai ajută”

Ioana Tufaru a încercat să-și înscrie băiatul la grădiniță, dar acesta a fost refuzat. Conform acesteia, nu avea viză de flotant pe buletin, iar din această cauză nu l-au primit pe Luca la grădiniță. Acum fiul acesteia merge la grădiniță și se bucură foarte mult. Ioana Tufaru a mai declarat că Gigi Becali o ajută în continuare.

D-nul Becali ne mai ajută, da! Cu ce este, este bine venit ajutorul dânsului, dar eu aș fi mulțumită și dacă nu ar ajuta cu nimic, doar simplul fapt că avem un loc unde să locuim este mare lucru și îi voi fi recunoscătoare pe viața acestui minunat om și înger pentru noi. Iar recunoștința mea față de dumnealui este că Luca îi poarta numele, el se numește și George!”, a mai spus Ioana.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton