Cum arăta Gabriela Cristea acum 9 ani, după divorțul de Marcel Toader: "Cea mai șmecheră versiune a mea"

 Laciu Andreea
.

Gabriela Cristea trecea prin momente extrem de dificile în urmă cu nouă ani. A divorțat de Marcel Toader cu scandal, iar povestea lor a fost pe prima pagină multă vreme. Acum, îndrăgita prezentatoare a primit din partea finei ei câteva fotografii realizate în 2013. S-a bucurat de momentul de melancolie și a decis să le posteze pe conturile personale de pe rețelele de socializare, alături de un mesaj despre evoluția ei după divorțul de regretatul afacerist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În perioada 2008-2013, Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți, dar mariajul lor a ajuns la final. Prezentatoarea a dezvăluit de-a lungul timpului că a avut nevoie de o perioadă de recuperare după ce s-a separat cu scandal de soțul ei. În urmă cu trei ani, afaceristul s-a stins din viață, în urma unui infarct.

gabriela-cristea-7gabriela-cristea-7

Cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu nouă ani

Vedeta a primit din partea finei sale trei fotografii realizate la scurt timp de la divorțul de Marcel Toader. Gabriela Cristea era foarte slabă. Însă, îi asigură pe toți că aspectul ei fizic fragil de la acea vreme ascundea o putere interioară uriașă. Asta a ajutat-o să meargă mai departe în cele mai grele momente din viață.

„Mi-a trimis Adina (fina mea) niste poze de acum 9 ani cu noi doua. Ea proaspat casatorita, eu proaspat divortata. Uitandu-ma la pozele astea mi-am dat seama ca Gabriela din poze a fost cea mai smechera si puternica versiune a mea. Si nu ma refer la cum aratam fizic (aratam fabulos), ma refer la fata cu aparente fragile si cu un caracter de fier.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. De ce a ajuns pe patul de spital: „În curând am să devin imună și la antibiotic”

Citește și: Cristina Bălan a făcut un avort înainte să nască gemenii cu sindrom Down: „Exista riscul de malformație a fătului”

Citește și: Cu ce se ocupa Gabriela Cristea înainte să devină celebră: „De foarte tânără…”

Citește și: Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale: „Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”

Nu stiu cum, dar am reusit sa ma scutur de toata energia negativa si sa nu ma las purtata pe valul vaicarelilor. Am strans din dinti si am construit caramida dupa caramida pana azi, cand si Marele Zid Chinezesc paleste' in fata constructiei mele.

Am avut si noroc sa ma iubeasca Dumnezeu si sa-mi scoata in cale oamenii potriviti. Asa ca azi vreau doar sa-i multumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a stiut sa ma scoata la mal”, este mesajul postat de Gabriela Cristea, pe contul personal de Instagram.

Ce spunea în trecut despre divorț

Mulți credeau la acea vreme că povestea ei de dragoste cu Tavi Clonda nu va dura. Însă, Gabriela Cristea a asigurat pe toată lumea că relația ei cu actualul său soț nu a fost vreodată o relație „tampon”, care să îi ridice moralul doar temporar, după divorț.

„Eu nu am avut (n.r. – nevoie de un partener «tampon» între două relații serioase). Eu am preferat… După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel', a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton