Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani: "Nu m-a dat nimeni afară..."

 Raiciu Adriana
.

Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani. Vestea a venit cu doar câteva zile înainte de a începe noul sezon la Prima TV. Vedeta a mărturisit că i-a fost greu să ia această decizie, însă are nevoie de un nou început.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani. Ioana Petric, în vârstă de 32 de ani, a decis să plece de la Cronica Cârcotașilor, după 15 ani de activitate. Vestea a luat prin surprinderea pe toată lumea, mai ales că noul sezon urmează să înceapă în data de 15 martie, la Prima TV.

ioana-petric-1-1-1024×683-1ioana-petric-1-1-1024×683-1

Ioana Petric recunoaște că i-a fost destul de greu să ia această decizie, însă este convinsă de faptul că a făcut alegerea bună. Vrea să pornească pe un nou drum, iar asta este tot ce contează acum.

Citește și: Ioana Petric, de la Cronica Cârcotașilor, direct pe scena de teatru: „La bază, am studii juridice”

Citește și: Cu cine se iubește Ioana Petric. Prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor are o relație la distanță: „Ne știm de când eram mici”

Citește și: De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit: „Atunci m-am resetat. Mi-am dat seama că…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent: „Trec printr-o perioadă foarte bună’

Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani

După 15 ani petrecuți la Cronia Cârcotașilor, Ioana Petric a decis să se retragă. Despărțirea a fost una amabială, iar vedeta de televiziune a decis că este momentul să facă acest pas.

„Despărțirea a fost amiabilă, nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva. Nu am neapărat un alt plan, nu am plecat în altă parte, la altă televiziune. Am pus stop aici, mai e nevoie de puțin timp ca să se așeze lucrurile', a declarat Ioana Petric pentru Click!.

„Am simțit acum – nevoia unui nou început”

Totodată, Ioana Petric recunoaște că i-a fost destul de greu să se despartă de familia „Cronicuță', așa cum îi spune ea, însă simte nevoie de un nou început.

„Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă. Prin urmare, această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă.

Cred că, în viață, e important să îți accepți propriul adevăr și, chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor!', a scris Ioana pe rețelele sociale.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton