Ioana Năstase regretă că a sunat la 112 să-l reclame pe Ilie Năstase, dar nu renunță la divorț: „Totul merge bine între noi”

 Lăstun Ana Maria
.

Ioana Năstase a decis, în urmă cu 5 luni, să pună stop relației cu tenismenul Ilie Năstase. Acum, bruneta a oferit detalii despre posibila împăcare, dar a explicat că nu își dorește să renunțe la divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În luna ianuarie a acestui an, între Ioana și Ilie Năstase a avut loc un eveniment violent, care a determinat-o pe brunetă să sune la poliție și să își dorească separarea de tenismen. După ce forțele de ordine au intervenit, Ioana Năstase a plecat de la locul incidentului hotărâtă să bage divorț.

Cu toate acestea, deși Ioana încă se gândește la evenimentul cu pricina, a declarat că acum are o relație bună cu Ilie Năstase. Într-adevăr, nu este pregătită să renunțe la divorț, dar din declarațiile sale pare că nu exclude o posibilă împăcare.

Citește și: Ilie Năstase, acuzat că și-a bătut soția! Ioana Simion a sunat la 112: „Sunt speriată. Îmi tremură picioarele”

Citește și: Ca la ei la nimenea! A anulat nunta, dar și-a dus soția sexy la Istanbul. Ilie și Ioana Năstase, fotografii fierbinți pe Bosfor!

Citește și: Uite divorțul, nu e divorțul! Ilie Năstase, declarație surprinzătoare despre căsnicia cu Ioana Simion: „Stați liniștiți că nu divorțez'

Citește și: Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte: „Era în căruț, după atacul cerebral”

Ioana Năstase, primele declarații despre relația cu Ilie Năstase

„ Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi, însă momentan nu renunț la divorț pentru că nu sunt pregătită să îmi retrag cererea. Asta din cauză că pentru mine a fost un șoc prin tot ce am trecut și nu mi-a fost nici și nici nu îmi este ușor. Nu se pot șterge unele lucruri cu buretele, cât ai pocni din degete.

ioana-nastase-detalii-despre-posibila-impacare-cu-ilie-nastase-1ioana-nastase-detalii-despre-posibila-impacare-cu-ilie-nastase-1

Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea.', a explicat Ioana Năstase, pentru Impact.ro.

Treptat, Ioana și Ilie Năstase încearcă să rezolve neînțelegerile dintre ei și, întrebată dacă ia în considerare o posibilă împăcare, Ioana nu a exclus această variantă. Totodată, bruneta a dezvăluit că regretă apelul de la poliție și implicarea forțelor de ordine în scandalul dintre ea și partener.

„Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine.

Tot ce îmi doresc este liniște.', a mai precizat partenera lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase, despre împăcarea cu Ioana

Și Ilie Năstase a vorbit pe acest subiect pentru sursa citată anterior. Fostul sportiv a confirmat întrevederile cu Ioana Năstase și a explicat că nu își dorește să o influențeze în vreun fel. Dacă aceasta va decide să divorțeze, Ilie Năstase este hotărât să se concentreze asupra propriei persoane, având în vedere că are 75 de ani.

„Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui, în niciun fel. Eu mă întâlnesc cu Ioana, este adevărat, dar atunci când ne vedem nu vorbim niciodată despre faptul ca ea să renunțe la divorț. Vă dați seama că, pentru mine, la vârsta de 75 de ani, contează doar să trăiesc clipa și cam atât.', a adăugat Ilie Năstase.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton