Laura Cosoi și soțul ei sărbătoresc 9 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi

 Mirea Roxana
.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, împlinesc 9 ani de când formează un cuplu. Aceasta a publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale pentru a marca evenimentul special. De asemenea, Laura Cosoi a scris pe blogul ei câteva cuvinte emoționante despre povestea lor de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate, pe Rita și Vera. Laura Cosoi și soțul ei au împlinit 9 ani de când sunt împreună. Cu această ocazie, vedeta a publicat mai multe fotografi cu ea și Cosmin Curticăpean pe rețelele sociale.

l1-1l1-1

De asemenea, Laura Cosoi a scris și câteva rânduri pe blogul ei personal despre povestea de iubire dintre ea și soțul ei. Aceasta a mărturisit că aceștia au fost cei mai frumoși ani din viața ei. Laura este o femeie împlinită și are o familie frumoasă de care se bucură și îi mulțumește lui Dumnezeu zilnic.

Citește și: Cum arată fratele cel mic al Laurei Cosoi.Marius are doar 10 ani

Citește și: Ioana Grama are probleme în căsicie și e la un pas de divorț:„Am luat o pauză'

Citește și: Sărbătoare mare în familia actriței Dana Rogoz! Lia a împlinit un an:„Te iubesc infinit'

Citește și: Solistul trupei Maneskin, care a câștigat Eurovision, a făcut testul antidrog.„Suntem alarmaţi că…'

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean împlinesc 9 ani de relație

Laura Cosoi este în culmea fericirii și este recunoscătoare pentru tot ce are. Aceasta a mărturisit că, la noua ani de când formează un cuplu cu Cosmin Curticăpean, visul lor de a deveni o familie fericită li s-a îndeplinit.

„Au trecut 9 ani de cand a inceput povestea noastra, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbari, 9 ani de vorbe, 9 ani de emotii, 9 ani de bagaje, 9 ani de bai in mare si urcari pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de imbratisari, 9 ani de soape, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de intamplari care mai de care, 9 ani de ascultat muzica, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de intalniri, 9 ani de cand stam umar la umar, atat la bine cat si la greu. 9 ani de cand a inceput visarea ca va fi o zi in care vom fi o familie implinita si fericita. Da, au trecut 9 ani si acum ne tinem visul in brate! Cand le privim pe Rita si pe Vera stim ca Dumnezeu ne iubeste!', a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Cum s-au cunoscut Laura Cosoi și soțul ei

Laura Cosoi și soțul ei s-au cunoscut într-un restaurant, însă nu și-au vorbit la început. După care, la scurt timp de atunci, cei doi s-au întâlnit într-o vacanță la munte. Acela a fost momentul în care Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au apropiat. Parcursul celor doi a fost unul dintre cele mai frumoase, având acum două fetițe superbe.

Mai întâi ne-am văzut la un restaurant, dar nu ne-am vorbit. Apoi ne-am întâlnit la munte, unde o persoană dintre prietenii mei ştia pe cineva dintre prietenii lui. Aşa ne-am cunoscut. Şi acum avem în telefon prima poză împreună, cea pe care am făcut-o atunci. Bine, atunci nu erau telefoane. Dar am scanat-o şi o avem. A fost spontan. Apoi am fost prieteni, deci amici. Uneori vorbeam mai mult, alteori mai puţin. Amândoi am avut relaţii lungi', povestea Laura Cosoi pentru okmagazine.ro, acum ceva timp.

Sursa Foto Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton