Ioana Grama are probleme în căsnicie și e la un pas de divorț: „Am luat o pauză”

 Lăstun Ana Maria
.

Ioana Grama și Alex Tăgurean sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din online-ul românesc, iar fanii au observat lipsa materialelor cu ei doi, împreună, de pe rețelele de socializare. Astfel, Ioana Grama a decis să dezvăluie ce se întâmplă între ea și tatăl Ayanei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Grama și Alex Tăgurean au povestit pe Instagram, acolo unde au fosrte mulți fani, că relația dintre ei nu mai merge, motiv pentru care au decis să ia o pauză. Cei doi trec prin momente grele, justificând astfel și lipsa postărilor în care apar împreună. Mai mult decât atât, cei doi au declarat că sunt la un pas de divorț și pentru a-și rezolva problemele au apelat la terapia de cuplu.

Ioana Grama a explicat că a primit foarte multe întrebări pe această temă, motiv pentru care a decis să clarifice întreaga situație precizând, punctual, ce s-a întâmplat între ea și Alex Tăgurean. De altfel, bruneta a expus si pozibilitatea nerezolvării aspectelor negative din cuplul lor. În acest caz, Ioana Grama este decisă să pună punct relației, cu mențiunea că atât ea cât și Alex vor fi părinți responsabili și vor păstra o bună relație, de dragul fetiței lor.

Citește și: Ioana Grama s-a confruntat cu depresia postanatală. Bloggerul a mers la psiholog

Citește și: Vedetele promovează alăptatul la sân. Deea Maxer și Ioana Grama au postat imaginile!

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație: „La cât mai mulți, iubita mea!'

Citește și: Roxana Vasile de la Chefi la cuțite e însărcinată! Primele imagini

Ioana Grama, despre ce se întâmplă între ea și Alex Tăgurean

'Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine.', a explicat Ioana Grama pe Instagram.

ioana-grama-si-alex-tagurean-la-un-pas-de-divort-1ioana-grama-si-alex-tagurean-la-un-pas-de-divort-1

În aceeași ordine de idei, Ioana Grama a mai explicat că ea și tatăl copilului său au o relație bună și se respectă foarte mult, cei doi aflându-se în mașină, pentru o scurtă excursie. Mai mult, situația dintre cei doi nu a fost cauzată de o altă acțiune gravă, din contră. Nu se poate pune problema de înșelat sau astfel de situații care apar în cupluri, ci pur și simplu Ioana și Alex nu se mai potrivesc din anumite puncte de vedere.

'Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm,mai ales că avem un copil împreună.

Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge.', a mai adăugat vedeta, pe Instagram.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton