(P) Cum să te îmbraci la prima întâlnire: 5 idei

 advertising.ringier
.

Orice femeie are emoții mari atunci când se pregătește pentru prima întâlnire. Iar alegerea ținutei potrivite pentru o astfel de ocazie se poate transforma într-o misiune extrem de dificilă. Însă, în loc să răscolești întregul dulap pentru a găsi cele mai frumoase haine, poți ține cont de sfaturile pe care ți le vom oferi în acest articol, astfel încât să alegi outfitul potrivit pentru prima întâlnire.

Poartă roșu

Dacă vrei să te faci remarcată la prima întâlnire, îți recomandăm să porți ceva roșu. Fie că alegi o cămașă, o rochie sau o simplă eșarfă, acea nuanță de roșu îl va face pe partenerul tău să te țină minte mult mai ușor. În plus, studiile au dovedit că roșu îi face pe bărbați să se îndrăgostească mai repede de o femeie. Așa că dacă vrei să te asiguri că l-ai cucerit de la prima întâlnire, nu uita să porți ceva roșu. Poți opta chiar și pentru o pereche de pantofi roșii, pentru o poșetă sau pentru un ruj roșu mat.

Alege o ținută simplă

Nu încerca să optezi pentru un outfit mult prea sofisticat la prima întâlnire. Cel mai bine ar fi să alegi o ținută simplă, dar în același timp elegantă și de efect. Cu o rochie midi sau cu o pereche de jeanși și o cămașă din mătase nu ai cum să dai greș. Iar pentru a adăuga o notă de rafinament întregii ținute, poți purta o pereche de pantofi cu toc. Poți alege din brandurile tale preferate in gama variata de produse de pe footshop.ro

Poartă ceva comod

Dacă vrei să te simți relaxată la prima întâlnire, îți recomandăm să porți ceva în care te simți bine. Astfel, te vei putea simți în largul tău și nu vei sta crispată în timpul întâlnirii. În  plus, te vei putea concentra mai bine asupra conversației, și nu vei mai fi deranjată de ținuta pe care o porți, sau de încălțăminte. Dacă ai cumpărat recent o pereche de bocanci Martens și vrei să îi porți la prima întâlnire, îți recomandăm să îi porți prin casă înainte, sau să optezi pentru o pereche de ghete pe care le-ai mai purtat anterior. Astfel, vei evita vechea problemă cu disconfortul cauzat de încălțămintea nouă, care de multe ori este mai rigidă și ne poate cauza răni.

Gândește-te la atitudinea pe care vrei să o transmiți

Atunci când îți alegi outfitul pentru prima întâlnire, trebuie să te gândești bine la atitudinea pe care vrei să o transmiți. Dacă vrei să îl cucerești rapid, poți opta pentru o ținută provocatoare, alegând o rochie sau o fustă mulată. Însă, bărbații adoră misterul, iar studiile au dovedit că femeile fermecătoare și discrete vor stârni întotdeauna interesul celorlalți.

Așa că dacă vrei să scoți în evidență personalitatea ta, ar fi indicat să optezi pentru o ținută cuminte, simplă și clasică. Astfel, te vei asigura că partenerul tău va fi interesat de tine ca persoană, și nu neapărat de modul în care arăți.

Ține cont de locul în care vei merge la întâlnire

Dacă prima întâlnire va avea loc la patinoar, nu ar fi cazul să te îmbraci într-o fustă sexy. Tocmai de aceea, ar fi ideal să știi dinainte locul în care vei merge la întâlnire. Astfel, vei putea alege un outfit potrivit și nu vei risca purtând o ținută ridicolă. Iar dacă locul în care veți merge este unul secret, îți recomandăm să optezi pentru o pereche de jeanși, iar în partea de sus pentru o cămașă elegantă. În acest fel te vei încadra perfect în orice decor.

Așadar, acestea sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi ținuta pentru prima întâlnire. Încearcă să optezi pentru un outfit simplu și pentru piese vestimentare confortabile, astfel încât să te simți relaxată. Iar dacă vrei să fii ușor remarcată, nu uita să porți ceva roșu.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton