Ioana Ginghină trebuie să evite produsele de machiaj din cauza unei probleme de sănătate: "Sănătatea e tot ce contează"

 Radulescu Ruxandra
.

Ioana Ginghină, măsură radicală, după ce s-a confruntat cu o afecțiune destul de răspândită. Vedeta suferă de alergii. Din această cauză, actriței i s-a recomandat să evite, pe cât posibil, produsele de machiaj. Pentru o persoană publică, poate fi destul de dificil să renunțe la trucurile cosmetice. Ioana Ginghină este cunoscută drept una dintre dintre cele mai atrăgătoare vedete din România. Iată cum a gestionat actrița această situație imprevizibilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină, măsură radicală, din cauza unei probleme de sănătate, ce-i dă bătăi de cap. Ginghină este, la 45 de ani, una dintre cele mai fascinante prezențe din showbiz. Asumată și încrezătoare în forțele proprii, actrița a surprins mereu prin atitudinea sa relaxată. Ioana Ginghină este mama unei adolescente, Ruxandra, din mariajul cu Alexandru Papadopol. Artista se află într-o etapă a vieții ei când se simte foarte bine în propria-i piele și nimic nu poate tulbura acest echilibru. Actrița s-a confruntat recent cu efectele unei alergii, și, prin urmare, a fost nevoită să evite machiajul. Ioana Ginghină și-a împărtășit experiența pe contul de Instagram.

ioana-ginghina-si-fiica-4ioana-ginghina-si-fiica-4

Ioana Ginghină trebuie să evite produsele de machiaj din cauza unei probleme de sănătate

Ioana Ginghină este o femeie frumoasă și foarte apreciată pentru trăsăturile ei naturale. Actrița s-a afișat de mai multe ori în mediul online fără niciun pic de machiaj, așa că atunci când a fost nevoită să evite fardurile din cauza unor alergii, ea s-a conformat. Ioana Ginghină a mărturisit, recent, că suferă de o serie de alergii și că machiajul îi dăunează. Medicii i-au recomandat să evite orice produs cosmetic timp de o lună de zile. Actrița nu a ezitat, mai ales că sănătatea este mai importantă decât orice. Singura plăcere pe care și-a permis-o, în privința machiajului, a fost un ruj de culoare roșie.

„Din cauza problemelor cu alergiile misterioase trebuie să evit machiajul o lunã de zile. Așa că tot ce am purtat în această duminică un ruj roșu și multă liniște în suflet. Până la urmă sănătatea este tot ceea ce contează', a povestit Ioana Ginghină, pe Instagram.

Citește și: Ce dietă ține Ioana Ginghină, la 45 de ani. Cum arată meniul ei zilnic:„Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală’ / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorțul de Ioana Ginghină:„Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine’. Cum se înțelege cu fiica lor

Citește și: Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz:’Mi-o doream enorm’

Citește și: Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină:’Am nevoie de gânduri bune..’

Ioana Ginghină nu vrea să-și schimbe numele, în cazul unui mariaj

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, de care a divorțat în 2019. De câțiva ani, frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. Deși îl iubește foarte mult pe actualul ei partener, actrița nu are de gînd să poarte numele acestuia, dacă vor ajunge la altar. Ginghină a explicat și motivul ce stă în spatele unei astfel de decizii.

Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol. Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost„, a declarat Ioana Ginghină, pentru Impact.

Ioana Ginghină și-a anulat nunta cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice plănuiseră să se căsătorească, anul acesta în toamnă, însă vedeta a anunțat în septembtre că a anulat nunta. Cuplul ar urma să facă nunta anul viitor, când vor deveni și nași pentru niște prieteni apropiați.

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. (…) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc(…) și așteaptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta', a mărturisit Ioana Ginghină, în urmă cu ceva vreme pentru Antena Stars.

FOTO: Faceboook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton