Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache: ”Flacăra încă există”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. Pe îndrăgita cântăreață o știe toată lumea, fiind cunoscută de-a lungul timpului pentru vocea ei inconfundabilă. A trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani alături de fostul ei soț, cu care s-a cunoscut încă de când avea doar 6 ani. Cu toate astea nu sunt mulți cei care-l cunosc pe  Constantin Mândrișteanu, fostul ei partener de viață. Iată de ce au ajuns să divorțeze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor celor ce o îndrăgesc pe frumoasa artistă de mult timp. Cântăreața s-a iubit cu foc cu Constantin Mândrișteanu și trăiau o frumoasă poveste de dragoste, care, din nefercire a ajuns la sfârșit. Problemele s-au adunat și și-au pus amprenta asupra relației lor, ajungându-se la divorț.

download-52download-52

Nu mulți fac asta, astfel că Daniela Condurache și Constantin Mândrișteanu au rămas în relații frumoase chiar și după divorț. Nu, nu au copii care să-i lege, ci pur și simplu conexiunea dintre ei a fost mult prea mare pentru a ajuns să nu își mai vorbească absolut deloc. Totuși, cine este fostul soț al artistei și cu ce se ocupă.

Citește și: „Nu stă în România, copiii mei îl adoră”.Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Citește și: Oana Roman are un regret în relația cu tatăl său, Petre Roman:”Nu reușesc să…”

Citește și: Ioana Băsescu, agasată la Curtea de Apel:”Cu ce parfum v-ați dat, doamna Băsescu? E parfum de condamnată”

Citește și: De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV:„Era infernal. Ajungeam acasă dimineața la 9, cu ochii explodați, roșii, de la…'

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. Artista a răspuns întrebărilor legate de cel care i-a furat inima încă de când avea 6 ani. Au fost căsătoriți timp de 16 ani, însă puțini știau că activeză în domeniul muzical la fel ca îndrăgita cântăreață. Mai concret, Constantin Mândrișteanu se numără printre cei mai talentați trompetiști din România.

Constantin Mândrișteanu, fostul soț al Danielei Condurache, a făcut parte ani la rând din Filarmonica de Stat Botoşani, al Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor', al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu din Suceava şi al Ansamblului „Dor Transilvan' din Bistriţa.

Daniela Condurache: 'Ne-am regăsit după mulți ani'

Acum, după ce toată lumea a aflat cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache, frumoasa artistă a făcut o serie de declarații neașteptate despre relația lor. Cântăreața și celebrul trompetist au fost colegi de clasă încă de mici, astfel că s-au îndrăgostit unul de altul încă de la vârsta de 6 ani. Erau mult prea mici, însă destinul i-a vrut împreună, astfel că ani distanță s-au întâlnit și și-au devenit soț și soție.

„Prima dragoste a fost la șase ani, când eram preșcolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție. Eram colegi și aveam afinități unul față de altul. Ne-am regăsit după mulți ani la Orchestra Rapsozii Botoșanilor. Bucuria de a ne revedea după atâta timp a fost reciprocă. Ne-am redescoperit unul pe celălalt. El avea atunci altă prietenă, eu alt prieten. Fiind împreuna în fiecare zi, în turnee, ne-am apropiat.', a marturisit Daniela Condurache, potrivit starpopular.ro.

De ce au ajuns Daniela Condurache și fostul ei soț să divorțeze

Știm deja cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. Din cele povestite și declarațiile făcute de artistă, e clar că au trăit o poveste de dragoste din cele mai frumoase cărți. Totuși, au ajuns să meargă pe drumuri diferite. Motivul este unul singur și clar. Mai concret, cântăreața a recunoscut că nu prea stătea pe acasă din cauza activității profesionale, ceea ce l-a făcut pe Constantin Mândrișteanu să se îndepărteze de ea. Au ajuns la divorț, însă în continuare își vorbesc de parcă nu ar fi existat aceste episoade în viața lor.

'Am fost foarte fericiți! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amândoi. Am fost mulți ani despărțiți, normal că am avut printre noi și foarte multă lume ce voia ca noi să nu fim împreună. Am fost căsătoriți 16 ani, motivul nostru la divorț: am fost prea mult timp plecată de acasă.', a continuat artista.

Daniela Condurache: 'Flacăra încă există'

Daniela Condurache a povestit doar câteva momente din relația ei cu Constantin Mândrișteanu, însă sunt suficiente pentru ca oricine să își imagineze povestea de dragoste pe care au trăit-o. Deși au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi încă au o relație frumoasă și colaborează împreună, cântăreața explicând că încă sunt sentimente între ei.

'La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui. Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă, măcar din când în când. Eu recunosc, ascensiunea profesională nu mi-a mai dat voie să stau acasă. Flacara înca există, ne purtam respect reciproc, colaborăm.', a concluzionat artista pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton