Ioana Ginghină, mesaj emoționant după despărțirea de Alexandru Papadopol: "Să zâmbești fără să te prefaci"

 Pirvu Cristina
.

Ioana Ginghină a dezvăluit prin ce perioade a trecut în ultimul timp. S-a aflat că ar exista probleme în mariajul ei cu Alexandru Papadopol, ba chiar ar fi ajuns în pragul despărțirii. Se pare că acum pășește într-o lume nouă. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă, aceștia cunoscându-se și îndrăgostindu-se pe platourile primei telenovele a postului Acasă TV, Numai iubirea. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2007, iar un an mai târziu s-a născut fiica lor, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

Iată că acum nu trec printr-o perioadă tocmai bună, Ioana Ginghină a scris în mediul online cu mesaj sugestiv.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu 'mă deranjeze'… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte.

Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!', a scris Ioana Ginghină pe contul de socializare.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează! Drama prin care au trecut acum câțiva ani este extrem de dureroasă!

În ultimul timp, zvonul că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit s-au intensificat… Până de curând, cei doi actori au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, iar dragostea lor părea desprinsă din telenovelele în care au jucat. Din păcate, nu toate telenovelele se termină cu happy-end, iar în cazul de față, după câte se pare, protagoniștii sunt la un pas de divorț…

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton